Početna Vijesti Novosti Na Svetog Nikolu upoznao je svog prvenca, vanbračnog sina Marka: Srce mi...

Na Svetog Nikolu upoznao je svog prvenca, vanbračnog sina Marka: Srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega!

Siniša Mihajlović prvi put je postao otac prije nego što je upoznao zgodnu voditeljku Arijanu Rapaćoni, koja mu je rodila petoro djece. U kratkoj vezi sa jednom Rimljankom, koju je imao dok je igrao za Romu, slavni fudbaler dobio je sina Marka, koji danas ima 29 godina.

Porodica, skrhana od bola, posljednjih nedjelja se nije oglašavala, a jučer je izdala zvanično saopštenje u kome se, između ostalog, navodi da će Siniša zauvijek ostati uz njih i živjeti sa svima koji su ga voljeli. Njihovu tugu sigurno dijeli i najstariji sin Marko.

Marko je oca upoznao kada je imao jedanaest godina. Iako je Siniša namjeravao da sa dječakom kontaktira tek kada postane punoljetan, njegova supruga Arijana je tu odluku „ubrzala“ i uspjela da ga privoli da na dan njihove slave, Svetog Nikolu, upozna svoje prvo dijete.

‒ Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u namjeri da se ne viđamo do njegovog punoljetstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka – ispričao je svojevremeno Siniša i otkrio da je prvi susret bio dirljiv.

ekskluziva.ba