Početna Showbiz ONA JE MESSIJEV DOBITAK ŽIVOTA: Zovu je najskromnijom suprugom nogometaša, životni stil...

ONA JE MESSIJEV DOBITAK ŽIVOTA: Zovu je najskromnijom suprugom nogometaša, životni stil poput Georgininog ju ne zanima

Ljubavna priča Lionela Messija i Antonelle Roccuzzo započela je dok su još bili djeca.

Lionel Messi ovih dana ponovo je u žiži javnosti, a uz njega pažnju uvijek privlači i njegova lijepa supruga koja mu je rodila tri preslatka sina.

Inače, slavni fudbaler i Antonella su u braku od 2017., a njihova ljubavna priča je jako interesantna jer se poznaju od malih nogu, još kada je Lionel imao pet godina.

Upoznali su se zahvaljujući Antonellinom rođaku koji je Messijev najbolji prijatelj. Argentinac, koji je kao tinejdžer počeo igrati nogomet, rekao je kao devetogodišnjak svojoj sadašnjoj supruzi da je u nju zaljubljen.

U biti nitko osim njima bliskih ljudi ne zna kada su Messi i Roccuzzo započeli svoju vezu jer kriju svoju privatan život od javnosti. Da Lionel ljubi lijepu sunarodnjakinju, saznalo se 2009., a ona je zbog njega odustala od studija stomatologija i preselila se u Barcelonu gdje je on igrao za istoimeni nogometni klub.

Antonella je izgradila manekensku karijeru, koju je potom stavila u drugi plan zbog odgoja sinova. Par se vjenčao 2017. u Rosariju u Argentini te je osiguranje pazilo da ne bude nepozvanih gostiju. Javnost je oduševilo što su supružnici donirali ostatke hrane sa svadbe u dobrotvorne svrhe.

Iako supružnici ne pričaju o svom privatnom životu, istodobno rado dijele obiteljske fotografije na Instagramu gdje ih prate milijuni.

Inače, vrijednost Messijeva bogatstva se procjenjuje na 600 milijuna dolara, a godišnja plaća mu je 42 milijuna dolara. Usto, još zarađuje milijune na sponzorskim ugovorima.

POGLEDAJTE ISPOD KAKO JE MESSIJEVA ŽENA IZGLEDALA U MLADOSTI:

 

STORY.HR