Početna Rijaliti PREBIJEN DEJAN DRAGOJEVIĆ! Zadobio jake udarce u stomak

PREBIJEN DEJAN DRAGOJEVIĆ! Zadobio jake udarce u stomak

Jezivo

Od prvog pojavljivanja u rijalitiju, Dejan Dragojević je privukao pažnju publike na sebe.

Pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, proživeo je pravu agoniju kada ga je bivša supruga, Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carem, a zatim i ostavila u pomenutoj sezoni. Pred kraj takmičenja, on je uplovio u ljubavnu romansu sa Aleksandrom Nikolić i naizgled idilična veza, koja je išla ka braku, okončala se u šestoj sezoni “Zadruge”. Naime, Dejan je sada već bivšu devojku, Aleksandru, ostavio zbog ulaska Filipa Cara i njihovog sve prisnijeg odnosa, jer nije želeo da proživljava drugi put isti scenario.

Kako je Dejan istakao, gostujući u jednoj emisiji, celokupna dešavanja u njegovom životu dovela su do anksioznih napada i depresije, a jedini lek su mu treninzi i teretana.Njegov rođeni brat, David Dragojević, takođe nekadašnji učesnik rijalitija, a sada fitnes trener, trudi se da usmeri Dejana na zdrav način života, kao i to da vežbanjem izbacuje svu negativnu energiju.

U novom klipu koji je objavio na svom jutjub kanalu, Dejan je prikazao kako se zajedno sa bratom zaputio kod njihove sestre koja je inače profesionalni bokser, a naziv klipa je šokirao mnoge jer je Dragojević napisao kako ga je “prebila sestra”. Dejan je u početku snimao sestru kako udara u džak i iskoristio priliku da se našali na njen račun:

– Nalazimo se u teretani kod naše male sestre. Vidite, ona ne radi ništa, ali trudi se – rekao je Dejan, a u tom trenutku se ona okrenula i iz šale ga udarila u predelu stomaka, a onda su počeli da se gurkaju po sali.Ubrzo nakon toga, Dragojević je dozivao svoju majku Biljani i rekao kako više nikada neće trenirati.

– Više nikad neću trenirati, mama, mama – rekao je Dejan iz šale, sa uplakanim izrazom lica.Da li Dragojeviću zaista treninzi pomažu da izbaci svu negativnu energiju i prebrodi sve probleme, ostaje nam da ispratimo u naredim danima.

Ceo klip možete pogledati u videu ispod.

haber.ba