Početna Showbiz OPERISANA KĆERKA BOJANA LEKSINGTONA! Oglasila se njegova žena iz bolnice i otkrila...

OPERISANA KĆERKA BOJANA LEKSINGTONA! Oglasila se njegova žena iz bolnice i otkrila kako im je dijete

Žena pevača Bojana Vaskovića iz benda Leksington, Aleksandra se oglasila iz bolnice. Naime, njihova ćerka Helena je rođena sa srčanom manom.

Aleksandra Vasković se sada oglasila iz bolnice i otkrila kako se njihova ćerka oseća i skoro posle mesec dana.

Ona se zahvalila se na rečima podrške i ispričala da je beba operisana, kao i u kakvom se stanju trenutno nalazi.

– Ja sam i dalje u bolnici sa njom, čekam je da izađe. Ona je na intenzivnoj nezi, lepo se oporavlja i zaista smo svi pozitivni i optimistični. Takva je operacija da je potreban duži oporavak i ona je jako mala operisana, tako da još uvek čekamo, verujemo i nadamo se – rekla je Aleksandra na snimku koji je objavila na svom Instagram storiju.

Hrabra Aleksandra se tada oglasila na pomenutoj društvenoj mreži i emotivnom porukom mnoge raznežila jer treće dete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana da bude operisano.

– Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života – pisala je Aleksandra na Instagramu, pa dodala:

– Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku.

Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju – rekla je tada supruga poznatog pevača.

(Kurir.rs)