Početna Rijaliti Ovo su detalji hapšenja Frana Pujasa: Za bivšim zadrugarom bila raspisana potjernica

Ovo su detalji hapšenja Frana Pujasa: Za bivšim zadrugarom bila raspisana potjernica

U javnosti je kao bomba odjeknula vijest da je Fran Pujas, bivši učesnik rijalitja “Zadruga”, uhapšen i prebačen u zatvor.

Kako se saznalo, bivši zadrugar lišen je slobode u noći između ponedjeljka i utorka, na hrvatskom graničnom prelazu po povratku u Srbiju. Njemu je kasnije određen pritvor, noć je proveo u Osjeku, a potom prebačen u zatvor Remetinec u Zagrebu.

Kako domaći mediji prenose, Pujas je bez ikakavih problema ušao u Hrvatsku, ali je u povratku saznao da je za njim raspisana potjernica.

– Fran je otišao u Zagreb kod svog oca na rođendan, bez ikakvih problema, normalno je prešao granicu Srbije i Hrvatske… Niko mu ništa nije rekao, da bi u povratku nastao čitav skandal!

– Krenuo je nazad za Beograd, ali ga je policija po povratku na hrvatskoj granici zaustavila i rekla mu da je za njim raspisana potjernica. On će sutra po službenom postupku dobiti advokata, koji će sigurno imati više detalja o cijelom slučaju – govori izvor blizak Franu.

Podsjetimo, Fran Pujas privukao je veliku pažnju javnosti na samom ulasku u “Zadrugu 4” svojim ekscentričnim izgledom, a kasnije i svojom životnom pričom. Kako je tada otkrio, Pujas je konzumirao k.kain, čak dva puta je hapšen i tako završio iza rešetaka. U svom priznanju, bivši zadrugar je istakao i da je u jednom periodu bježao od policije.

Republika.rs