Početna Sport OTKRIVENO – EVO ZAŠTO JE ARGENTINAC BACIO DRES HRVATSKE U KANTU: Objašnjenje...

OTKRIVENO – EVO ZAŠTO JE ARGENTINAC BACIO DRES HRVATSKE U KANTU: Objašnjenje je logično, imao je dobar razlog! (VIDEO)

Jedan detalj iz svlačionice Argentine poslije meča sa Hrvatskom digao je priličnu buru i to nepotrebno.

Argentina je savladala Hrvatsku u polufinalu Mundijala sa 3:0, a nakon tog meča ponovo smo vidjeli snimke iz svlačionice “gaučosa” i opet je dres protivnika bio u prvom planu. Nakon što je čuveni bokser Kanelo Alvarezzapretio Mesiju nakon što je vidio meksički dres na podu svlačionice, sada je delovalo da su Argentinci bacili dres Hrvatske u kantu za smeće.

Na snimku koji je Paulo Dibala podijelio na tiktoku vidjelo se kako baca dres u jednu kantu, ali se sada otkrilo i zašto je to uradio. Nije u pitaju nikakvo nepoštovanje, Argentinci su jednostavno pratili pravila svog ekonoma.

Na kanti koja je stajala nasred svlačionice pisalo je da je to zapravo kanta za prljavi veš, pa je Paulo Dibala zapravo bacio dres svog rivala koji je dobio nakon utakmice tačno tamo gdje i treba da stoji. Pogledajte taj sporni momenat OVDJE.

Argentinci su protiv Hrvatske odigrali ubjedljivo najbolji meč na prvenstvu i ubjedljivo su ih pobedili, a sada ih čeka finale i duel sa Francuskom u nedelju od 16 časova, prenosi Mondo.

novi.ba