Početna Showbiz Nije uvijek živjela u luksuzu: Pogledajte kuću u kojoj je odrasla Jelena...

Nije uvijek živjela u luksuzu: Pogledajte kuću u kojoj je odrasla Jelena Karleuša!

Dom Jelene Karleuše vrijedan je nekoliko miliona eura, odiše luksuzom i smješten je u najelitnijem beogradskom naselju.

Međutim, pop diva nije uvijek uživala u luksuzu i bogatstvu, a o tome je i sama govorila.

– Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu – ima običaj da kaže Jelena Karleuša, koja je prije nego što se osamostalila živjela sa majkom.

Iako je Divna Karleuša uživala u statusu omiljene voditeljice i bila cijenjena u svom poslu, njen stil života nije se razlikovao od onog koji su sebi mogle da priušte prosječne beogradske porodice.

Kako je izgledao dom Jelene Karleuše na Novom Beogradu može se vidjeti na snimku iz 1998. godine, kada je Nataša Ilić sa ekipom „Muzičke kutije“ posjetila dom mlade pjevačice.

Ona je za tu priliku pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa je pripremila piletinu i povrće.

Besprijekorno uredna kuhinja Jelene i Divne Karleuše bila je u tamnim tonovima, sa zavjesama u cvjetnom dezenu, a imale su i brojne saksije sa zelenilom.

U godinama koje su uslijedile Jelena je stigla do vrha estrade, počela je odlično da zarađuje, pa je i njen stil života postao raskošniji. Ipak, nikada nije zaboravila odakle je krenula i kako je živjela.

ekskluziva.ba