Početna Showbiz Laknulo mi je kada mi je Marija rekla Da: Džejla Ramović napokon...

Laknulo mi je kada mi je Marija rekla Da: Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom!

Da su Džejla Ramović i Marija Šerifović veoma bliske to i vrapci na grani znaju. Dvije pjevačice, neosporno i izuzetno talentovane započele su saradnju 2018. Bosansko-hercegovačka ljepotica te godine prijavila se za takmičenje “Zvezde Granda”, a spletom okolnosti baš Marija ju je uzela u svoj tim, tačnije prihvatila je da joj bude mentor.

Iz godinu dana dugog rada i druženja izrodila se Džejlina pobjeda, ali i blisko prijateljstvo između nje i Šerifovićke, koje su mediji jedno vrijeme nazivali i drugim imenima. Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović tumačen je vrlo često kao ljubavni, a mada su obe demantovale emotivnu vezu, javnost nije prestala da sumnja da među pop pjevačicama ima nečeg većeg i višeg od drugarstva. Ispostavilo se, sumnje su bile bez ikakvog osnova.

Koliko god da je kasnije Džejla napredovala, iza sebe ima i jedan hit “Ruine”, novu pjesmu “Sparta” koja već ima preko dva miliona pregleda i vrlo posećene nastupe, tabloidi je i dalje spominju u iskonstruisanim pričama o romansi s Marijom.

Uprkos spekulacijama na tu temu odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović nikada nije poljuljan. Džejla i dalje Mariju smatra svojim najboljim savjetodavcem, te ne čudi što je njeno ime zatražila i povodom nove pjesme i spota koji je sa sestrama snimila na Islandu.

– Marija je prije svih vidjela novi spot i čula pjesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, svi smo bili srećni i eto. Od nje smo dobili amin – kazala je Džejla, koja je, što je možda još važnije, od publike dobila zeleno svjetlo i milionske preglede.

ekskluziva.ba