Početna Zanimljivosti IVANA KNOL POTPUNO GOLA! Isplivala fotka Hrvatice iz tuš kabine! Ništa nije...

IVANA KNOL POTPUNO GOLA! Isplivala fotka Hrvatice iz tuš kabine! Ništa nije sakrila: Sve bezobrazne slike vrele navijačice! 18+

Hrvatska navijačica Ivana Knol već mesec dana neprestano okupira pažnju svih svetskih medija zbog svog izgleda, izazovnog stajlinga, muških reakcija na njeno telo, pa i neznanja engleskog jezika.

Na njen račun ređaju se brojni komentari na društvenim mrežama i dok je neki osuđuju zbog golotinje, drugi je obožavaju zbog lepote. U prilog tome govori i činjenica da ova lepotica ima i bezbroj stranica koju su otvorili njeni fanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lvanaknoll_ofc17

Jedna od tih stranica, pod tagom lvanaknoll_ofc17, objavila je nekoliko slika ove navijačice na kojoj je Ivana potpuno naga.

Na jednoj od fotografija Ivana je u tuš kabini i tušira se, a iako je okrenuta na stranu ona gleda u kameru i šalje poljubac svojim fanovima. Druga fotografija je još izazovnija i na njoj je navijačica potpuno gola, a prekrila je samo bradavice i to ni manje ni više rukama.

I mada smo do sada videli poprilično toga kada je ona u pitanju, nismo očekivali da vidimo ovako eksplicitne fotografije.

(Kurir.rs)