Početna Rijaliti Bolje da sam mrtva, pokopali su me: Aleksandrina majka očajna zbog kćerkinog...

Bolje da sam mrtva, pokopali su me: Aleksandrina majka očajna zbog kćerkinog s.ksa s Carem!

Slovenka Nikolić, majka zadrugarke Aleksandre Nikolić, ne može da dođe sebi od šoka nakon što je saznala da je njena kćerka imala s.ks s Filipom Carem.

Ona kaže da snimak nije gledala i da je neprijatno iznenađena što je njena kćerka to sebi dozvolila.

– Nemam snage više da pričam, ne mogu. Doveli su me do dna, totalno su me pokopali! Ko imao s.ks?! Dajte, nemojte da me zaj..avate?! – šokirana je Slovenka, koja kaže da je Caru pošlo za rukom da namagarči njenu kćerku:

– Ostvario je Car svoj cilj, šta više da kažem? Ne mogu više ni riječ da izustim! Ja ne mogu ovo. Bolje da sam mrtva! Da me Bog uzme bila bih najsrećnija!

Slovenka za Pink.rs kaže da ne može da dočeka da svojoj kćerki za Novu godinu, ukoliko Veliki šef bude organizovao posjetu zadrugarima, očita bukvicu pred svima.

– Znam šta ću Aleksandri reći, Caru neću pružiti ruku, ni njemu ni nikom drugom. Nju da mogu da išamaram, bilo bi najlakše! Zaljubila se, vidite da ona ne zna šta više da radi. Ona misli da se i on zaljubio… Jeste, zaljubio se, kako da nije. Sluđena djevojka! Mogla je da bude dama do kraja, da se izbori, da bude ono što jeste, a ne da svako sada ispira usta sa njom – rekla je na kraju.

POVEZAN VIDEO:

ekskluziva.ba