Početna Zanimljivosti Ivana Knoll progovorila na engleskom i smije joj se cijeli svijet: Sramota...

Ivana Knoll progovorila na engleskom i smije joj se cijeli svijet: Sramota me je što sam iz Hrvatske!

S.ksi navijačica Hrvatske, Ivana Knoll, izaziva veliku pažnju na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Kataru. U centru pažnje do sada se nalazila pretežno zbog svog izgleda, kome izgleda niko ne može da joj odoli, ali je ovaj put razlog znatno drugačiji.

Ivanu je reporterka Argentine pitala šta misli da će da se desi na utakmici, a kada je navijačica odgovorila na engleskom jeziku, mnogi su zinuli od čuda.

Ivana Knoll otkrila je svoju prognozu tog meča, prilično nespretno na engleskom jeziku, a onda je podsjetila kako je tim njene zemlje pobijedio Argentince na Mundijalu 2018. u Rusiji – ništa manje vješto izgovarajući riječi u svojoj verziji stranog jezika.

Z

Mnogi je nisu razumjeli, a brojni Hrvati su je isprozivali na društvenim mrežama i čak izgovorili da ih je sada sramota jer su iste nacionalnosti kao ona.

“Sramota me je što sam iz Hrvatske”, “Tako je kada se preskaču časovi”, “Može li neko da prevede?”, komentarišu na TikToku. Osim Ivane Knoll zvijezda videa je i momak koji je tokom intervjua napravio selfi sa poznatom navijačicom kao i muškarac koji je poručio: “I ja sam iz Hrvatske”.

@futbolecua #ivana #knoll #ivanaknoll #noviadelmundial #noviadelmundial2022 #qatar2022 #mujermundial #croacia🇭🇷 #croatia #viralllllll #videoviral ♬ Pra pra pra – Deavele Santos

BONUS VIDEO:

ekskluziva.ba