Početna Showbiz Ferrari, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce… Srpska estrada u bijesnim mašinama: Vozni park...

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce… Srpska estrada u bijesnim mašinama: Vozni park od 600.000 eura, a njemu dobro u kolima od 2.000 eura!

Srpska estrada voli da ulaže u nekretnine, ali i u bijesne automobile, pa tako mnogi imaju čitave vozne parkove.

Dragana Mirković najveći je ljubitelj skupocjenih automobila na estradi, čija vrijednost dostiže cifru od čak tri i po miliona eura. “Luče iz Kasidola” ovu ljubav prema vozilima razvila je uz svog supruga Tonija Bijelića. U voznu kolekciju uvrstila je najluksuznije sajamske modele marki “ferari“, “lamborgini“, i “rols-rojs“, a posjeduju i “bentli. Imaju i nekoliko “majbaha“, a zanimljivo je da su čak i vlasnici fabrike “majbah kupea“!

Vozni park Živojinovića od pola miliona eura

Lepa Brena se pohvalila da ima automobile za sve prilike, a između ostalog, posjeduje „jaguar“, dva džipa marke „mercedes“ i „ford“.

– Imamo radna i paradna kola, automobil za pijacu. Boba mi ne dozvoljava da kupim neki mali auto, jer oni nisu bezbijedni, a to bih baš voljela – jadala se pjevačica, koja je s Bobom vlasnica i „bentlija“, „audija RS 3 sportbek“, ali i „mercedesa S-500 majbah“, koji je kupila upravo od Dragane Mirković za 150.000 eura. Sin Lepe Brene Viktor vozi taj automobil, ali je ranije priznao da najviše voli „bentli“.

Aca Lukas ima dva automobila od 180.000 eura

Folker obožava skupe igračke, pa tako u svojoj kolekciji ima „porše kajen“, koji je sa kompletnom opremom koštao 120.000 eura. On se častio i „mercedesom“ E-klase, vrijednim 60.000 eura.

Saša Popović za vozila dao 607.000 eura

Saša Popović svake tri godine kupi po jedan automobil. Posljednji je pazario “porše” od 180.000 eura! Popović je veliki ljubitelj automobila, pa ne čudi što je iskeširao toliko para. Tako je poslije modela BMW i8 odlučio da sjedne u “porše targa 4 s”, čiji osnovni model košta 160.000 eura. Saša je izabrao onaj s dodatnom opremom, koji ga je koštao 180.000 eura.

Popovićev vozni park sada vrijedi 607.000 evra! Pored najnovijeg “poršea”, on ima i tri BMW-a, dva “mercedesa”.

Omiljeni auto Ace Pejovića 100.000 eura

Pjevač je veliki ljubitelj automobila, a ima ih nekoliko u kolekciji. Pejović je kupio „jaguar F-tip“, kabriolet, i to u svijetloplavoj boji, koji košta oko 100.000 eura. Pored toga, on ima i crni „rendžrover“ iste vrijednosti.

Dara Bubamara preko 200.000 eura u točkovima

Pjevačica u svojoj kolekciji ima „porše“ vrijedan 50.000 evra. Iako najčešće vozi “porše”, ona ima i BMW, “mercedes“ i „rendžrover“.

Stefan Đurić Rasta za hibrid 150.000 eura

Rasta i Saša Popović vjerovatno su jedini u gradu koji voze „BMW i8“ na hibridni pogon, koji je reper platio oko 150.000 eura. Osim toga, posjeduje i „mercedes“, terensko vozilo, a takav je navodno kupio i bivšoj supruzi Ani Nikolić.

Pjevačica Goca Božinovska, poslije dužeg vremena, odlučila je da audi A8 zamijeni nekim novim automobilom. Prvo je na red došao BMW kabrio, ali je pjevačica ubrzo shvatila da joj se on ne isplati, jer je, kako nam otkriva, cijelu zimu proveo udobno smješten u garaži. Taj auto sada vozi njen sin Mirko.

– Ne mogu da se odvojim od njega, prezadovoljna sam. S obzirom da često putujem, bila su mi potrebna udobna i praktična kola. Upravo takva sam i izabrala, i toliko umirujuće djeluju na mene da je nevjerovatno. Svoj volan ne prepuštam nikome, isključivo sam sama svoj šofer i tako će i da ostane – rekla je ona jednom prilikom za Grand.

Žika Jakšić vozi smart

Iako sebi može da priušti skupocjeni automobil, Žika Jakšić odlučio je da se kroz ulice Beograda vozi u smartu. Em je manji potrošač, em se lako i svuda parkira.

Isak Šabanović vozi fiću

Isak Šabanović nedavno je pazario fiću, a ovim klasikom danas se ponosno vozi kroz grad.

– Znaš da sam u tom retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam htio Bubu, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao ferari crveni, sad mu tepam fića – otkrio je Isak za Grand, istakavši da je njegov novi ljubimac 76 godište, što privlači veliku pažnju.

ekskluziva.ba