Početna Showbiz To nije bio pravi Toma Zdravković: Pjevač žestoko napljuvao film “Toma”, pa...

To nije bio pravi Toma Zdravković: Pjevač žestoko napljuvao film “Toma”, pa otkrio ko je zapravo trebalo da ga glumi!

Pjevači Ilma Karahmet i Nemanja Nikolić gostovali su u emisiji Puls Srbije gdje su se dotakli kinematografijskog remek djela, filma “Toma”.

Veliki hit isto kao i film “Toma” je pjesma “Ponoć”, koju su otpjevali Aco Pejović i Suzana Dinić Branković. Glas Silvani Armenulić trebalo je da pozajmi Ilma Karahmet, međutim zbog bolesti to je morala da uradi Suzana.

Pjevačica je u svom gostovanju prokomentarisala ovaj događaj i navela da joj je žao, ali da je tako bilo suđeno.

Pjevači Ilma Karahmet i Nemanja Nikolić gostovali su u emisiji Puls Srbije gdje su se dotakli kinematografijskog remek djela, filma “Toma”.

Pošto je Nemanja Nikolić dobro poznat po tome što voli da pjeva Tomine pjesme, voditelja Ivana Gajića interesovalo je njegovo mišljenje o filmu posvećenu čuvenom pjevaču.

– Dosta naroda zna da ja volim da pjevam Tomine pjesme, zbog toga sam dobio dosta pitanja zašto nisam. Međutim, meni neko jako blizak je trebao da učestvuje odnosno da glumi i da pjeva jer je prošao kastinge. Najviše mi je bilo žao zbog njega jer je on to stvarno mogao da donese. Pored toga malo podsjeća na Tomu i ima glumačkog iskustva u pitanju je Stevan Anđelković – rekao je pjevač.

– Mislim da je uspješan film. Ljudi misle da je pjesma “Ponoć”, Tomina pjesme, međutim ona je nastala tokom stvaranja filma samo što je urađena u tom nekom starom maniru – rekao je pjevač.

– Znam Tomin lik i djelo izuzetno dobro. Upoznao sam neke ljude koji su se družili sa njim i živjeli sa njim. Znam mu brojeve na ruletu, šta je volio da pije, znam kako je razmišljao i s kim je sjedio u društvu. Jedan dobar dio boravka u Americi sam proveo sa njegovim prijateljima gdje sam ih molio da mi pričaju o njemu – rekao je pjevač i dodao:

– Jedan Tomin dan je bio film za sebe i to nije sve moglo da stane u ovaj film. Jedan broj njegovih starijih kolega su isto kao ja očekivali da predstave Tomu kao Tomu. Film je gledljiv i on je napravljen, ali on se zove Toma. Toma Zdravković je bio nešto sasvim drugačije.

– Kada sam slavio punoljetstvo glavni poklon na mom rođendanu bila je knjiga “Autobigrafija Tome Zdravkovića”. Onda ja nisam mogao da zaspim dok nisam pročitao tu knjigu u dahu. Film kao film je dobar, mislim da je malo više mogla da se pokaže ta njegova emotivna strana u filmu – rekao je pjevač.

 

Kurir