Početna Vijesti Novosti ŠETALA JE S DJETETOM, A ONDA JE ONO KROZ POKLOPAC UPALO U...

ŠETALA JE S DJETETOM, A ONDA JE ONO KROZ POKLOPAC UPALO U KANALIZACIONI ŠAHT: Dramatičnu scenu snimila je kamera, majka je uradila nešto nečuveno! (VIDEO)

Potez jedne hrabre majke izazvao je divljenje na TikToku.

Majčinski instikt je čudo i ono što majke osećaju prema deci, naročito kada su ona u opasnosti, teško je opisati rečima. Upravo se to može videti na primeru jedne žene koju je sekund potencijalne nepažnje i nesmotrenosti mogao da košta života deteta.

Dok je šetala ulicom, ona je gurala prazna kolica a njeno dete, koje jedva da ima malo više od godinu dana, šetkalo je pored nje i usput se spoticalo o prepreke. Iako je majka bila sigurna u njega, sve vreme ga je pratila pogledom. Mališan je, međutim, u jednom trenutku stao na šaht prelazeći zelenu površinu, i taman kad se tu zaustavio, poklopac koji očigledno nije bio pričvršćen kako treba otvorio se i on je propao u kanalizacioni otvor.

Prestravljena mama je gurnula kolica i potrčala ka šahtu da izvuče dete i ne razmišljajući se bacila na beton. Zaronila je gornjim delom tela u rupu i baš u tom trenutku joj je pritrčala još jedna žena s detetom ne bi li joj pomogla. U sledećem trenutku vidi se kako hrabra majka vadi nepovređenog mališana na površinu. Snimak, koji je očigledno zabeležen sigursnom kamerom, na TikToku je pregledan više od 10,7 miliona puta, a čitava situacija je korisnicima TikToka bila više nego strašna i teška za gledanje.

@overtime Quiiiiick reaction time #parenting #momsarethebest #shoutoutot ♬ redbone – favsoundds

– Istina. Bog neka čuva majku –

– Srećom je obratila pažnju –

– Preklopni poklopac za kanalizaciju??? –

republika.rs