Početna Rijaliti ALEKS IZDALA TAJNU DEJANA DRAGOJEVIĆA O PROMJENI VJERE: Starleta uživo na Pinku...

ALEKS IZDALA TAJNU DEJANA DRAGOJEVIĆA O PROMJENI VJERE: Starleta uživo na Pinku otkrila cijelu istinu o ritualima koje je izvodio zbog Dalile!

Aleksandra Nikolić otkrila je istinu o promeni vere Dejana Dragojevića!

U toku emisije ,,Pretres nedelje” Filip Car se suočio sa Aleksandrom Nikolić, te je izneo niz tvrdnji zbog čega nije podržao Dejana Dragojevića, a potom se dotakao i njegove promene vere.

Naime, podsetimo, tokom Zadruge 5 dosta se spekulisalo o tome da je Dejan promenio veru, da je prešao na muslimansku veroispovest, zbog Dalile Dragojević Mujić. On to nikada nije hteo da prizna ili negira, te je uvek isticao da je to njegova stvar.

Sada je Nikolićeva, u razgovoru sa Carem potvrdila da je sve vreme bila farsa i da Dejan zapravo nikada nije promenio veru.

– On nikada nije priznao da nije promenio veru, ali nikada nije promenio veru, evo ja ću ti reći – tvrdila je Aleks, na šta se Car nadovezao:

– On je radio neke rituale koji pripadaju muslimanskoj veroispovesti, ali nema veze, to ćemo da stavimo sada po strani, meni je to samo zapalo za oko, ali okej. Nisam se slagao sa Dejanom, ali dobro, nije mi bilo normalno, da se oženiš sa ženom i odeš sa njom od porodice, da nemaš zarad nje sa bratom kontakt i porodicom, meni to nije normalno – objasnio je Car.

republika.rs