Početna Showbiz Velika tragedija za nekadašnju manekenku i voditeljicu: Tačno mjesec dana nakon što...

Velika tragedija za nekadašnju manekenku i voditeljicu: Tačno mjesec dana nakon što je izgubila oca, preminula joj i majka

Daniella Mijatović, nekadašnja manekenka i poznato TV lice bosansko-kenijskog porijekla u samo mjesec dana je izgubila oca i majku.

Nekadašnja manekenka i voditeljica Daniella Mijatović je tačno mjesec dana nakon što joj je preminuo otac, ostala i bez majke. Naime, Daniellin otac Vjekoslav je preminuo 08. novembra u 66. godini, a tragedijama u njenom životu nema kraja, te je jučer, 09. decembra u 63. godini preminula i njena majka Agnetta Mijatović.

Daniella se prije mjesec dana oprostila od oca sljedećim riječima:

– Tužnim srcem javljamo porodici, prijateljima i poznanicima, da nas je dana 08.11.2022 napustio naš voljeni otac, djed, brat. Hvala ti za svu dobrotu i ljubav koju si nam nesebično davao. Sad ćeš nas voljeti i gledati s neba, a mi ćemo zajedno s vama čuvati sjećanje na njega, dok god je u nama a mi smo još tu, naš voljeni Vjeko neće otići. Putuj s mirom, Kapetane- poručila je tada ona.

Mijatovićeva se danas oprostila i od svoje majke.

– Ljubav moćna kao tvoja majka prema tebi ostavlja svoj trag. Biti voljen tako duboko, iako osobe koja nas je voljela više nema, pružit će nam neku zaštitu zauvijek. Mjesec dana nakon što me je napustio otac, danas je mama otišla za njim – objavila je tužnu vijest Daniella.

Daniella je godinama gradila uspješnu manekensku karijeru, a neko vrijeme je radila na Federalnoj televiziji u sportskoj redakciji. Nakon što se udala i rodila kćerku 2019.godine u potpunosti se povukla iz javnosti.

Ekipa Ekskluziva.ba portala ovim putem izražava duboko žaljenje, a porodici izjavljujemo saučešće.

Ekskluziva.ba