Početna Vijesti Gledali utakmicu Svjetskog prvenstva, posvađali se, pa ubio sina: Užasna tragedija u...

Gledali utakmicu Svjetskog prvenstva, posvađali se, pa ubio sina: Užasna tragedija u Subotici

Nezapamćen porodični zločin dogodio se preksinoć u Subotici, gdje je Dejan J. (50) ubio sina Milana J. (23). Taj užas dogodio se u njihovoj porodičnoj kući.

Dejan je potom napao i suprugu Maju J. (47) i zadao joj je više udaraca po glavi i telu.

Kako se saznaje, otac i sin su gledali utakmicu Svjetskog prvenstva, a zatim su se posvađali. Milan je tada izašao iz kuće, a majka je krenula za njim.

Kako se dalje nezvanično saznaje, nakon što se Milan vratio u kuću, otac Dejan je uzeo nož i ubio ga, a onda nasrnuo i na suprugu Maju koja je pokušala da odbrani sina i pretukao je.

Maja J., kako pričaju komšije, radi u špediciji, važi za uzornu suprugu i majku i zbog povreda koje je joj nanio muž zadržana je u bolnici.

Milan je, kažu Subotičani, bio dobar mladić, a za Dejana kažu da je umio često da popije. Pored Milana, Dejan i Maja imali su još dvoje mlađe djece, sina i kćerku koja trenutno živi u Americi.

Šokirane komšije ne mogu da povjeruju kako je Dejan mogao da ubije svog sina.

“Otac je troje djece, ne mogu da vjerujem da je mogao da ubije sina. Rođeno dijete ubiti! Nepojmljivo mi je, ali ako malo bolje razmislim činilo je da je nervozan uvijek u zadnje vrijeme. Znam da je imao saobraćajnu nesreću i da nije najbolje tada prošao, ali izvukao se. Iskreno, nemam jako lijepo mišljenje o njemu, djelovao mi je kao tempirana bomba u zadnje vijreme”, kaže poznanik.

Jedan od komšija kaže da su preksinoć vidjeli policijska kola sa obe strane ulice.

“Ne poznajem lično tu porodicu, vidio sam ih nekoliko puta u prolazu, ali sam čuo da je mladić koji je ubijen živio u Novom Sadu i da je došao kući za vikend. Mnogo mi je žao. Svih mi je žao osim tog čovjeka koji je mogao da digne ruku na dijete i ženu”, kaže komšija.

Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje od 48 sati i tom roku treba da bude saslušan.

Izvor: Kurir