Početna Rijaliti ĆERTIĆ SE OGLASIO POSLIJE DISKVALIFIKACIJE! Sumnja se da je ona razlog što...

ĆERTIĆ SE OGLASIO POSLIJE DISKVALIFIKACIJE! Sumnja se da je ona razlog što nije više dio “Zadruge 6”

Uroša Ćertića policija izvodi iz Zadruge: Otkrivamo zbog čega mu prijeti robija!

Uroš Ćertić više nije deo “Zadruge 6”

Uroš Ćertić sinoć je diskvalifikovan iz “Zadruge 6” nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on se sada prvi put oglasio za javnost nakon napuštanja velelepnog imanja.

Naime, Veliki šef u pismu je obavestio zadrugare i publiku da Ćertić više nije deo rijalitija:

-Zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Uroš Ćertić zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovan i da će televizija Pink pokrenuti tužbu i od njega potraživati 50.000 eura – pročitala je Dušica Jakovljević.

Ćertić se obratio mnogobrojnim fanovima putem svog Instagram profila prvi put nakon diskvalifikacije, pa objasnio ono što je zanimalo mnoge:

Ćertić izbačen iz Zadruge? Niko ne zna gdje je učesnik, a voditelj bacio rovca! Jelena Golubović puca od sreće!

-Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim na video pozivu jer živi negde blizu grada gde sam ja živeo 18 godina. Sutra ćeš konačno saznati da si ti moja simpatija. Hvala celoj imperiji Pink. PFI-u i Zadruzi 6. Bilo je lepo. Veni vidi vici – napisao je Ćertić u prvom oglašavanju.

Evo šta se dešava sa Urošem Ćertićem: Priča se da je napustio Zadrugu 6, a ovo je istina!

Republika.rs