Početna Vijesti Novosti ZLOČIN KOJI JE SVE ZGROZIO Ovo je Dejan iz Subotice osumnjičen...

ZLOČIN KOJI JE SVE ZGROZIO Ovo je Dejan iz Subotice osumnjičen za ubistvo svog sina: Često na Facebook kačio porodične fotografije (Foto)

Podsjetimo, do zločina je došlo u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici. Osumnjičeni Dejan je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati

Dejan J. (50) iz Subotice, koji je sinoć nakon svađe nožem usmrtio sina (23) i zadao više udaraca supruzi, često je postavljao fotografije porodice na svom Facebooku nalogu prenose Novosti.

Na osnovu fotografija može se nezvanično zaključiti da osumnjičeni za svirepo ubistvo ima troje djece, dva dječaka i jednu djevojčicu. Navodi se da je završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.

Podsjetimo, do zločina je došlo u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici. Osumnjičeni Dejan je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Tužilaštvo prikuplja podatke i obavještenja u pravcu kvalifikacije izvršenog djela kao teškog ubistva više lica u pokušaju.

– On se sumnjiči da je sinoć nakon verbalnog sukoba, nožem usmrtio svog dvadesettrogodišnjeg sina, a potom napao svoju suprugu i zadao joj više udaraca po glavi i tijelu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici – navodi se u saopštenju MUP-a.

avav.ba