Početna Sport Ko je djevojka francuskog fudbalera Kilijana Mbapea? Sa 16 godina promijenila je...

Ko je djevojka francuskog fudbalera Kilijana Mbapea? Sa 16 godina promijenila je spol! (Foto)

Klijan Mbape najveća je zvijezda Svjetskog prvenstva u Kataru. Kontroverzni Francuz jedan je od najzaslužnijih fudbalera za dobru igru „pijetlova“, koji se u četvrtfinalu sastaju sa Engleskom, a voli da provocira i van terena.

Napadač Pari Sen Žermena konstantno je u centru pažnje fudbalske javnosti. Umije da bude prilično bahat i da se sukobljava sa saigračima, dobio je brojna priznanja i silne milione za svoj talenat, a i njegov privatni život nije ništa manje uzbudljiv.

Mbape je po ocu Kamerunac, a po majci Alžirac. Rođen je u decembru 1998. u pariskom predgrađu Bondi. Donedavno se zabavljao sa mladom glumicom Emom Sme, kćerkom francuskog pjevača Davida Halideja. No, prije nekoliko mjeseci počelo je da se šuška da je u vezi sa transrodnom manekenkom Ines Rau, što nije demantovao, mada u njegovom slučaju uopšte ne bi bilo čudno.

Prvi su ih zatekli paparaci koji su u maju lovili poznate na Filmskog festivala u Kanu. Tridesetdvogodišnja Ines viđena je na Kilijanovoj jahti i oboje su izgledali srećno. Da li tu postoji nešto više od prijateljstva, može samo da se nagađa.

Ines je rođena u Parizu, a porijeklom je iz Alžira. Promjeni spola podvrgla se kada je imala 16 godina, ali otkrila je da je bila muško tek osam godine kasnije. U međuvremenu je postala prvi transrodni model koji se našao na naslovnoj strani Plejboja, radila je kampanje za poznate brendove, sprijateljila se sa Dejvidom Getom i još nekim poznatim ličnostima. Prije Mbapea dugo je živjela sa zgodnim glumcem i fitnes-instruktorom Stivom Žentisom. Da li je i ona u Kataru ili su odlučili da svoju ljubav ne dijele sa javnošću, medijima i ljubiteljima fudbala?

ekskluziva.ba