Početna Vijesti POZNATO KAKO JE POGINUO MIODRAG JEŠIĆ Sumnja se da je ovo uzrok...

POZNATO KAKO JE POGINUO MIODRAG JEŠIĆ Sumnja se da je ovo uzrok gubitka kontrole! Kamiondžija vidio da auto krivuda, bilo je kasno

Miodrag Ješić, bivši proslavljeni fudbaler i trener Partizana, koji je poginuo jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak navodno je vozio neprilagođenom brzinom, a sumnja se i da čak zaspao za volanom.

– Sumnja se da je do nesreće došlo navodno jer je Ješić zaspao za volanom “sitroena”. Pošto je verovatno brže vozio već je bilo kasno da se zaustavi i direktno je podleteo pod kamion – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Vozač kamiona išao je svojom trakom i u jednom trenutku je primetio vozilo kako se krivuda magistralnim putem. Kamiondžija je navodno pokušavao da iznegne vozilo,ali on nije uspeo i “sitroen ” u kom je bio Ješić direktno se zakucao u njega.

Naš sagovornik objašnjava da od auta nije ostalo ništa.

– Automobil je potpuno smrskan i lokalnom šlep-službom je prevez na vanredni tehnički pregled – kaže izbor iz istrage.

Uviđaj je završen, vozač kamiona nije povređen, niti je zadržan jer nije kriv za nesreću. On se kretao svojom trakom, a “sitroen” je podleteo pod kamion.

Na magistralnom putu Ruma- Jarak put je čist kao pista.

– Ovde se često dešavaju nesreće, jer u ovom selu puta, postoji pravac i vozači uglavnom voze brže od dozvoljenog jer je čistina i misle da sve vide, ali po svemu sudeći prevare se, jer često neko nastrada – kaže naš sagovornik.

(Kurir.rs)