Početna Vijesti “VELIKA TRAGEDIJA, NAROD SE SKUPLJA I OPRAŠTA!” Srpski pjevač poginuo na licu...

“VELIKA TRAGEDIJA, NAROD SE SKUPLJA I OPRAŠTA!” Srpski pjevač poginuo na licu mjesta – Kaća utučena: “Sinoć smo se čuli…”

Poznati lokalni pevač Sima B. (29) iz Futoga koji je poginuo sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gajdobre, kako se nezvanično saznaje, “audijem” je sleteo s puta i udario u drvo.

Kako pišu mediji, pevač je poginuo na licu mesta, dok su dve devojke koje su bile sa njim u vozilu, hitno hospitalizovane u Kliničkom centru Vojvodina.

– Krenuo je kući, sleteo s puta, udario u neko drvo, toliko znam. S njim su bile i dve ženske osobe, za koje se navodi da su supruga i i koleginica. Njih dve su u stabilnom sanju – prenose mediji.

Neutešna prijateljica Sime oglasila se za medije:

– Sinoć smo se čuli. Naš razgovor kao i uvek, šala i smeh. I obavezno, budi dobar i volim te puno, vidimo se… Međutim… Jutros tužne vesti – sa teškim bolom rekla je prijateljica pevača i njegove porodice, pevačica Kaća Ivanov Kajka i otkrila kako je njegova porodica.

– Kako su njegovi? Kako mogu biti? Majka je neutešna, otac nem od bola, braća ne žele da veruju. Narod se skuplja, imam milion poziva… Velika tragedija i veliki gubitak za sve nas – vidno potrešena rekla je Kaća.

Kako kaže, Sima je bio divan, uvek nasmejan i raspoložen.

– Nije prošao dan a da se nismo čuli, da mi nije poslao poruku ili neki vic da me nasmeje. Omiljen u društvu, dobar kolega, dobar pevač. Sarađivali smo s vremena na vreme. Znam ga još dok je bio dečkić. Mnogo sam dobra sa njegovim najstarijim bratom, čak smo se i pobratimili. Sa drugim bratom, takođe se dugo družim. Mi smo kao jedna kuća, kao jedna porodica. Veoma se volimo i poštujemo – dodaje pevačica.

sd.rs