Početna Showbiz NAJŠOKANTNIJA GO.A FOTKA MILICE DABOVIĆ DO SAD! Naslonjena na šank pokazala sve,...

NAJŠOKANTNIJA GO.A FOTKA MILICE DABOVIĆ DO SAD! Naslonjena na šank pokazala sve, a onda poslala zapaljivu poruku

Bivša košarkašica Milica Dabović svakodnevno šokira novim objavama na društvenim mrežama i fotografijama koje objavljuje. Naime, Milica je odlučila da dodatnu zaradu dobije preko Only fans na kom devojke i muškarci prodaju svoju intimu. Ona je zbog ovog poteza naišla na veliku osudu javnosti, pre svega jer je majka maloletnog sina, ali nju to ne zanima.

U početku je Milica objavljivala slične fotografije koje su se mogle videti na njenom Instagram profilu, a onda joj je Anđela Veštica u emisiji u kojoj su zajedno gostovale odbrusila da takve kao što su ona ruše ugled i čari ove aplikacije, te da ako želi da zarađuje mora više i da pokaže.

Dabovićeva je očigledno odlučila da posluša savete iskusnije koleginice koja ozbiljnu zaradu ostvaruje na svojim go.im fotografijama i snimcima, te se u potpunosti skinula, a svoje go.o telo pokazala čitavoj javnosti.

Ona je na svom Tviter nalogu podelila fotografiju na kojoj je okrenula leđima i go.a nagužena ka kameri uz opis:

– Voli vas riba ispod proseka!

Milica zbog ovakvog ponašanja izaziva niz komentara, mnogi je osuđuju i govore da se ponaša kao prosti.utka, kao i da treba da je bude sramota sina Stefana, te da ako treba da zaradi za njega to može i bez prodavanja tela.

kurir.rs