Početna Rijaliti HUSO JEDVA DOČEKAO DA SE CAR OPET UPETLJA! Dalilin otac ne odustaje:...

HUSO JEDVA DOČEKAO DA SE CAR OPET UPETLJA! Dalilin otac ne odustaje: Dejan i moja ćerka će se pomiriti! Otkrio njihov sljedeći korak

“Dalila i Dejan Dragojević će se pomiriti. Ubeđen sam da će slaviti Novu godinu zajedno u svojoj kući, a zatim ući u “Zadrugu”, kaže starletin otac Huso Mujić!

Huso Mujić otkriva da se njegova ćerka kaje što je prevarila muža sa Filipom Carem u prošloj sezoni rijalitija i da će ga moliti za oproštaj.

Iako se sve vreme nadao njihovom pomirenju, na putu ka tome stajala je Aleks Nikolić, koja je bila s Dejanom u vezi. Međutim, pošto ju je Dragojević u subotu javno ostavio, i ta prepreka je rešena!

– Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja ćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sećanja na život sa Dekijem. Svesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povredila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje videti i o svemu popričati. Uveren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a posle mogu i u “Zadrugu”! – kaže Huso.

On dodaje da nikada nije prestao da veruje u njihovo pomirenje:

– I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramiću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsrećniji čovek na svetu!

kurir.rs