Početna Vijesti Novosti DŽEJEVE NAJVEĆE LJUBAVI SPOJILA TUGA! Bivša supruga na groblju palila cigaretu za...

DŽEJEVE NAJVEĆE LJUBAVI SPOJILA TUGA! Bivša supruga na groblju palila cigaretu za cigaretom, a evo kako je Andrijana krila emocije

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, a tuga i bol za čuvenim pevačem ne jenjava. Na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana obeležena je dvogodišnjica smrti legende narodne muzike.

Na pomenu su se danas okupili mnogobrojni prijatelji, saradnici i kolege, kao i porodica, među kojima su bile i ćerke Marija i Ana, njen suprug, pevač Adil Maksutović, kao i Džejeve najveće ljubavi, bivša supruga Nada i partnerka Andrijana Tomanić, koja je sa pevačem bila do njegove smrti.

Ramadanovski je, dok je bio živ, često govorio o svojoj bivšoj supruzi Nadi sa kojom je i dobio svoje dve naslednice, Anu i Mariju. Da je ona bila ljubav njegovog života, dokazuje i tetovaža njenog imena na pevačevoj ruci, a često je u medijima isticao kako joj je zahvalan što ga je trpela u najgorim životnim izdanjima.

Nada se nikada nije javno eksponirala, a svima je na osnovu najemotivnijih folkerovih pesama jasno kakva je to ljubav bila. U braku sa Džejem je bila punih 15 godina, a razvod se desio 2007. godine, i to zbog pevačevog raskalašnog života, kako je neretko isticao. Ona se danas na pomenu pojavila sva u crnini, a neispavano lice nije mogla da sakrije. Palila je cigaretu za cigaretom, ljubila sveću posvećenu svom bivšem suprugu, pomalo nervozno gledajući oko sebe.

Andrijana se stoički držala dok je vetar duvao na Novom groblju, ne dozvoljavajući da bilo ko primeti neku emociju na njenom licu, iako je opšte poznato da je Džeja mnogo volela. Kako se ranije pisalo, za njim je nosila crninu punih godinu dana, a upravo ga je ona pronašla mrtvog u njegovom stanu, kad se vratila iz obližnje prodavnice.

kurir.rs/republika.rs