Početna Intervju Svi čestitaju, a oglasio se i Haris: Rada Manojlović progovorila o trudnoći...

Svi čestitaju, a oglasio se i Haris: Rada Manojlović progovorila o trudnoći – Potpuno je spontano ispalo

Pevačica pred našim kamerama o blagoslovenom stanju!
reklama

Ekipa portala Srbija Danas.com zatekla je pevačicu Radu Manojlović na snimanju  nove emisije “Poželi pesmu” koja se emituje na televiziji “Hepi”.

Naša sagovornica progovorila je kako se oseća pred dolazak Nove godine, šta planira za “najluđu noć”, kao i da li je u blagoslovenom stanju kako se spekuliše nakon njene nove fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Kakve su emocije pred dolazak Nove 2022. godine?

– Stalno se mnogo unervozim pred Novu godinu. Ispada da niko ništa nije radio tokom cele godine. Snimanja se naguraju deset dana pred kraj godine. Snimam i pevam, na pokretnoj traci sam.

Da li ćeš “najluđu noć” provesti radeći lli sa porodicom i Harisom?

– Novu godinu ću provesti radno u Beogradu. Poslednjih šest meseci sam vredna, otkako je sve krenulo.

Tvoja poslednja objava na Instagramu mnoge je navela na razmišljanje da si u blagoslovenom stanju…

– Haris je u pravu, on je to prvi rekao da izgleda kao da sam trudna. Videla sam i komentare. Samo je takva poza. Samu sam sebe slikala. Potpuno spontano je tako ispala fotografija. Naravno da nisam trudna.

Razgovor sa Radom Manojlović pogledajte na snimku ispod teksta i zbog kog političara je morao biti prekinut:

POVEZAN VIDEO:

reklama

1 KOMENTAR

  1. zdravo prijatelju moje ime je Isabella Ethan, ja i moj muž smo u braku već 10 godina i živjeli smo u miru do jednog vjernog dana, došao je kući jako ljut, pokušala sam saznati što se događa onda je povisio ton mene i počni se svađati sa mnom, pokušala sam sve što sam mogla da ga smirim ali on je bio ljut na mene bez razloga, i rekao je da će se razvesti od mene, molila sam ga da mi kaže što se događa, sve što je mogao Reci da je bio umoran od mene da trebam živjeti u njegovoj kući da me više ne želi u svom životu, plakala sam cijelu noć, onda želim u kuću svojih prijatelja da ostanem tamo s njom, i rekla sam joj što se dogodilo i ona upoznaj me s dr. alabom koja je pomogla drugim ženama u istoj situaciji i ispalo je dobro, prije svega nikad ne vjerujem, ali samo sam rekla da trebam probati jer ja stvarno jako volim svog muža, pa sam ga kontaktirao i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred le od noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo 48 sati kasnije, moj jedini muž me nazvao i rekao mi da mu je žao što me želi natrag, bila sam tako sretna jer mi je dr. Alaba pomogao i dala sam sebi obećanje da ću baciti ovo svjedočanstvo širom svijeta kako bi ga drugi mogli vidjeti i kontaktirati, ako trebate pomoć možete ga kontaktirati putem njegove gmail adrese dralaba3000@gmail.com ili ga možete kontaktirati putem whatsappa/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744, on je pomoćnik kojeg je Bog poslao da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam radost

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime