Početna Senzacija INFO Novosti Vanredno saopštenje – prekinut program: Ustanovljena joj neizlječiva bolest: Napušta Zadrugu zbog...

Vanredno saopštenje – prekinut program: Ustanovljena joj neizlječiva bolest: Napušta Zadrugu zbog analiza

reklama

Tara Simov važi za jednu od opasniji figura u rijaltiiju Zadruga 5.

Njene svađe, ljubavni odnosi mesecima su tresli Šimanovce u godinama iza nas.

Poslednji najveći skandal bila je njena veza sa Nenadom Aleksićem Ša u prethodnoj sezoni, kada se reper čak i razveo od zakonite supruge Ivane kako bi bio sa Tarom.

Ljubav ovog dvojca je nastavljena i napolju, ali i njihov rijaliti. Ša i tara su se voleli, tukli, svađali, a na kraju i definitivno raskinuli. Reper se posvetio karijeri i dalje tvrdeći da voli Taru, dok se Simova vratila u Zadrugu, gde je njena najveća ljubav Mateja Matijević.

Iako Mateja ima devojku trenutno u Zadruzi, bilo je očekivano da Tara udari kontranapad i “otme” Matijevića od Anđele Đuričić.

Međutim, sinoć je usledio veliki šok, kada je posle čitanja pisma, Tara zatražila minut vremena da se javno obrati svojoj porodici i da saopšti da joj je ustanovljena neizlečiva bolest.

– Samo bih htela da se obratim mami i tati, otkriven mi je taj neki Žilbertov sindrom. Sve to sada dalje ide na analize, bato brini za mamu da sene stresira. Nije izlečivo, ali može da se kontroliše lekovima, samo da se kući ne stresiraju – rekla je Tara u lajvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime