Početna Rijaliti Dalilina majka Emina ulazi u Zadrugu: Uništiće Biljanu! Saznala od hodže da...

Dalilina majka Emina ulazi u Zadrugu: Uništiće Biljanu! Saznala od hodže da je vračala njenoj kćerki!

reklama

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, uskoro bi mogla da postane nova učesnica “Zadruge”! Kako Kurir saznaje, ona je već u pregovorima sa produkcijom Pink televizije i spremna je da uđe kako bi iznijela svoju stranu priče i odbranila kćerku.

Emina je već dugo pod stresom i boli je to što se sva krivica svalila na Dalilu, a posebno je nervira to što se Dejanovi roditelji upliću i daju izjave medijima u kojima pljuju bivšu snajku. Kako izvor kaže, Mujićka odavno ima nesuglasice sa Dragojevićima i jedva čeka priliku da o tome progovori.

Navodno, ona ima dokaze da je Dejanova majka Biljana Dragojević išla kod vračara s namjerom da rastavi njih dvoje. To je Emini rekao jedan hodža iz Bosne, kod kog je nedavno išla. Pored toga, ona će dati sve da pomiri kćerku i zeta, jer smatra da je on najbolji izbor za Dalilu, a posebno priželjkuje suočavanje sa Filipom Carem, o kome je takođe prikupila dosta inkriminišućih podataka.

Upravo o tome će pričati čim uđe u rijaliti, mada se još uvijek nije precizno dogovorila sa čelnicima produkcije o uslovima učešća. Prema našim saznanjima, Emini je ponuđeno da dobije honorar od 1.500 eura nedeljno za boravak u “Zadruzi”, što njoj odgovara. Pozvali smo Dalilinu majku za komentar, ali ona nije mogla da iznosi detalje.

– Neću ništa da pričam o tome. Tako su mi rekli. Malo strpljenja, bićete iznenađeni – poručila je Emina.

Ipak, prije nekoliko dana je Mujićka rekla da joj je želja da uđe.

– Najradije bih ušla u “Zadrugu”, rekla bih Dalili i Dejanu neke stvari da svi čuju. Nije mi jasno zašto je on navodno trpio sve, a znao je i vidio situaciju – rekla je Emina i oplela po Biljani.

– Nismo u kontaktu. Biljana je bila sa švalerom kad smo se vidjeli, dovela je čovjeka koji živi tri kuće od njihove. I onda kažu da je Dalila ukaljala prezime Dragojević. Biljana ga je ukaljala. Dejanov otac Goran je iz kuće izašao sa dva kofera, a ona je dovela drugog čovjeka u krevet – bijesno je poručila Emina tada.

ekskluziva.ba

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime