Početna Showbiz Luna Đogani ne može da sakrije sreću: Podijelila emotivne vijesti – Porodica...

Luna Đogani ne može da sakrije sreću: Podijelila emotivne vijesti – Porodica bogatija za još jednu kćerku

Današnji dan je za nju poseban.
reklama

Luna Đogani je u junu mesecu postala mama devojčice Mije, a od tog trenutka nije previše prisutna u medijima. Pobednica Zadruge i pevačica se u potpunosti posvetila ćerkici i suprugu, Marku Miljkoviću, ali je i dalje aktivna na društvenoj mreži Instagram.

Luna upravo na Instagramu svakodnevno objavljuje simpatične snimke i slike iz svog doma, koji neretko uključuju i njenu ćerku, kao i kućnog ljubimca, psa Loli. Đoganijeva nikada nije krila svoju ljubav prema Loli, te da je tretira kao ravnopravnog člana porodice, što je dokazala i danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

 Loli danas slavi šesti rođendan, što je njena gazdarica sa zadovoljstvom podelila sa javnošću. Ona je kuci čestitala rođendan na Instagramu, uz emotivan snimak i poruku, a na kraju ju je oslovila sa “ćero moja”.

– Srećan 6 rodjendan mojoj Loli! Hvala ti što si uvek bila moj prijatelj, i moja srodna duša, čekala me po 10 meseci da se vratim, sedela pored mene dok sam plakala i smejala se… Mislite da pas ne može ovo sve da vam bude? Grešite. Volim te ćero – napisala je Luna.

reklama