Početna Showbiz Lepa Brena Lukasu rasturila brak? Acin menadžer prvi put progovorio o pjevačevom...

Lepa Brena Lukasu rasturila brak? Acin menadžer prvi put progovorio o pjevačevom razvodu!

reklama

Estradni menadžer Saša Mirković izjavio je u Sceniranju na Kurir televiziji da su Lepa Brena i ostali čelnici Grand produkcije krivci za Lukasov raspad braka.

Prema Mirkovićem rečima, pored toga što im Grand produkcija duguje veliku sumu novca, oni su (što je Lukas i sam naveo u svojoj knjizi) pevaču lično rasturili porodicu.

– Našli smo se na Bežanijskoj Kosi, Popović, Brena, Boba, Lukas i ja. Popović je tu počeo da kmeči oko cifara koje sam ja rekao za Lukasa po sezoni. Tražio sam milion evra za sezonu, plus plaćene poreze i doprinose. Oni ozbiljno u Grandu zarađuju na osnovu svih. Rukovali smo se na Lukasov pristanak da neće svoj honorar da uzme za prvu godinu, a da moj honorar uredno isplate. Mene je Popović prevario za 300 hiljada evra. Lukas im je oprostio 700 hiljada evra. Nisu hteli da plate 300 hiljada, pa su napravili lažnu svađu i bacili rovca. Išli su kod Lukasove bivše žene Sonje i tražili da se ništa ne naplaćuje, ja na to nisam pristao. Rekao sam da poslovno i privatno ne možemo da mešamo. Trebalo je da potpišemo ugovor, to je u distanci od dan dva i pripreme ugovora. Sve su radili bez moje pismene saglasnosti. Oni su snimali na divlje i izdali. U velikim smo tužbama prema Grandu – rekao je Mirković.

Mirković se potom i osvrnuo na Lukasovu knjigu u kojoj je on i sam napisao da mu je Lepa Brena rasturila porodicu.

– Sa ove distance vremena znamo šta su isti oni uradili Lukasu. On je izneo u knjizi da su mu rasturili porodicu. Svi znamo šta su svi ti prijatelji uradili mom štićeniku Lukasu. Aludiram na rasturanje porodice. Lukas je sam rekao da mu je Brena kao i svi iz Granda rasturili porodicu – ispričao je Mirković.

Aca je naveo u svojoj knjizi da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom – poznatim srpskim košarkašem, ali u pitanju je nešto drugo.

– Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. “Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman” – napisao je Lukas i dodao:

– Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman – pisalo je u njegovoj knjizi.

Pored ovoga, Lukas je optužio Lepu Brenu da je sa njegovom bivšom ženom bajala kod hodže kako bi mu napakostile o čemu je Kurir tada pisao.

Kurir.rs/M.L.

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime