Početna Senzacija INFO Novosti Ovo je supruga Milutina Mrkonjića: Nisu htjeli da se razvedu iako je...

Ovo je supruga Milutina Mrkonjića: Nisu htjeli da se razvedu iako je bio u vezi s Anom Bekutom!

reklama

Visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije preminuo je danas. Svima je poznato da je on bio u vezi sa pjevačicom Anom Bekutom.

Mrkonjić se nakon stupanja u vezu sa Bekutom nije razveo od svoje žene Dragane Mrkonjić Daše. Kako su mediji ranije prenosili Milutin i Dragana su ostali u dobrim odnosima pa su i snimljeni da zajedno odlaze u kupovinu.

“Uvijek sam bio odan porodici. Volim sestrinu djecu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se riješi mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa”, kazao je on jednom prilikom.

Njih dvoje su više od 30 godina bili u braku, a kako je Mrka ranije dovođen u vezu sa mnogim ženskim osobama, tadašnja njegova žena je dala potpuno neočekivanu izjavu za medije.

“Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se”, poručila je sveojevremeno Daša.

“Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mjesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga”, rekla je ranije Bekuta, koja ne sumnja u ljubav svog dečka.

“Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvjesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osjećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo njegujemo koliko god je to moguće u ovim godinama”, rekla je Ana.

ekskluziva.ba

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime