Početna Showbiz Dušan tvrdi da Tanju iskorištava porodica: Smetao sam im jer sam im...

Dušan tvrdi da Tanju iskorištava porodica: Smetao sam im jer sam im uzeo zlatnu koku!

reklama

Dušan Jovančević nije ogorčen samo na suprugu Tanju Savić, nego i na njenu porodicu. Njemu je zasmetalo to što je pjevačicina majka u medijima izjavila da je on bio loš žet i da je dobro što se njena kćerka oslobodila takvog muža. U razgovoru za Kurir on je bez dlake na jeziku opleo po tašti, tastu, šuraku i svastici.

– Tanjina porodica ne zna za sramotu, vjerujte mi. Oni nemaju obraza. Tanju samo koriste jer ona jedina zarađuje pare za njih. Zato je i iskorištavaju. Ja sam im smetao jer smo mi stvorili našu porodicu. Zlatnu koku sam im odveo iz kuće kad sam je oženio i zato me nikada nisu ni voljeli. Kada sam ja došao u njen život finansije su stale, zato je i haos nastao – kaže Dušan.

On smatra da je Savićeva majka i otac glavni krivci za krah braka:


– Uvijek su htjeli da nas razvedu. Sad su srećni, čeka se papir i to je to. Ponovo mama i tata imaju korist. Ja nisam tu da im smetam. eto, kakvi su to ljudi. Ali, zapamtite šta sam vam rekao, sve će to da dođe na svoje. Tanju su totalno upropastili i to je svima jasno. Ne žele joj dobro, jer da joj žele ona bi bila uz svog muža i našu porodicu. Žalosno je to sve – smatra on.

Jovančević tvrdi da je Tanjine roditelje gledao kao svoje.

– Toliko sam se trudio oko njih. Nikada ih nisam uvrijedio, a šta majka sad priča za mene. Ja živim u zemlji koja ima mnogo više mogućnosti za napredak i bolji život. Sve sam činio da imamo bolji život, ali Tanja to nije vidjela. Odabrala je primitivce. Zaostale. Oni još žive na drvetu. Sa rođenom kćerkom žive samo zato što imaju korist. Pare. Sve se kod njih vrti oko para. Kad sam ja došao u njen život finansije su stale. Imali smo mi naše planove. To im nije odgovaralo. Ko će da finansira mamu, tatu, brata sestru. Svi su ozbiljne pijavice. Ja sam lično davao svaki mjesec po 2500- 3000 eura da imaju. Ma, nema šta da priča sram treba da ih bude. Bruka i sramota – zaključuje on.

ekskluziva.ba

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime