Početna Senzacija INFO Novosti Posljednja želja Marinka Rokvića odnosila se na nju! Sinovima ostavio u amanet:...

Posljednja želja Marinka Rokvića odnosila se na nju! Sinovima ostavio u amanet: Ni po koju cijenu ne dopustite ovo

reklama

Dve nedelje je prošlo od smrti Marinka Rokvića, a njegov porodični prijatelj otkrio nam je šta je bila njegova poslednja želja, koju je saopštio sinovima Nikoli i Marku.

Kako piše Star, pevač je bio u lošem stanju i znao je da neće još dugo živeti, te je samo nekoliko dana pred smrt obavio razgovor sa sinovima i zamolio ih da mu obećaju nešto.

„Marinko se borio kao lav, niko nije mogao ni da uvidi koliko je on zapravo bio loše i kakve je bolove imao! Junački se držao. Imam utisak da je jako malo govorio od kada se razboleo i od kada je počela borba. Kad god sam otišao da ga obiđem, uglavnom sam ja pričao, a on je slušao. Bacio bi i poneku šalu, bio je do samog kraja šaljivdžija. Nedavno sam saznao i da je nekoliko dana pred smrt razgovarao sa Nikolom i Markom i tada ih je zamolio da, kada njega ne bude više, nastave da čuvaju svoje supruge i decu, kao i da se više posvete Slavici, njegovoj supruzi i da je ne ostavljaju samu. Maltene, poslednja želja mu je bila da se jedan od sinova pobrine za Slavicu i da je nipošto ne puštaju da nastavi da živi sama u kući. Od kada je on umro, i Nikola i Marko su sa porodicama u porodičnoj kući na Košutnjaku, gde su živeli Marinko i Slavica. Mislim da će Marko sa suprugom i sinom ostati tu da živi s njom.


kurir.rs/Star

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime