Početna Showbiz Istina isplivala na vidjelo: Evo zašto Ceca nije došla na pomen Marini...

Istina isplivala na vidjelo: Evo zašto Ceca nije došla na pomen Marini Tucaković!

reklama

Portal Republika.rs saznaje razlog zbog čega danas Ceca Ražnatović danas nije prisustvovala Marininom memorijalnom skupu.

Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održala u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru, a sada je otkriveno i zbog čega poznata pevačica danas nije prisustvovala memorijalnom skupu.

Kako portal portal Republika.rs saznaje, Ražnatovićeva nije htela da ponovo dolazi u neprijatnu situaciju, koju joj je predhodni put priredio Marinin sin Laća.

– Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali je tada došla u neprijatnu situaciju, kada je Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu. Ceca se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Podsetimo, Ceca je sa Marinom sarađivala od samog početka svoje karijere, a Tucakovićeva je za nju napisala više od 100 pesama.


republika.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime