Početna Rijaliti Dalila očajna zbog očeve reakcije – napada Dejana da ju je posvađao...

Dalila očajna zbog očeve reakcije – napada Dejana da ju je posvađao sa njim, Dragojević joj zapušio usta

reklama

Sada se setila baba, kada je Car ostavio.

U sinoćnjoj emisiji Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem jedno od pitanja bilo je za Dejana Dragojevića.

-Zašto ti je danas teže nego preključe? Da li si zato pokazivao sliku oca Dalili? – pročitao je Milošević.

-Ona je htela sve slike da obrišem, kada sam motao slučajno je naišla ta slika. Pitao sam je da li da brišem to i da to treba da je podseti na vreme kada je bila normalna. Ispala je tada ozbiljna svađa, posle mi je bilo žao. Sve me je vratilo na ono pre nego što smo ušli u rijalitiju. Izvinjavam se dečku koji je bio sa nama. Sve me to ponekada sastavi, sve se gasi, ali postoji to nešto u grudima. Nešto me hvata, ne znam šta je to – odgovorio je Dejan.

– Šta misliš zašto ti je pokazao tu sliku? – pitao je Milan.

Možda da bi me podsetio na sve. Mislim da je hteo da me na neki način povredi, a onda sam posle shvatila da je hteo da me vrati na to koliko sam povredila oca. On zna koliko ja volim svog oca i da mi je on uvek na prvpm mestu. Moja majka jeste moja majka, kao drugarica mi je, ali njega kad vidim dovoljno mi je da zaplačem. On mi je jedini pritisak i samo o tome razmišljam kako se on oseća i kako je njemu – odgovorila je Dalila.

Kako da ne, vraćao sam 2650 slika da bi tu jedno pokazao, bilo je nemoguće – dodao je Dejan.

– Kada sam zapevala pesmu ‘veruj bratu svome’, u smislu da treba da veruje Davidu i da mu da sve, a on je meni spomenuo ‘daj ti svome babu’, naveo je kako ostavlja praseću glavu – nastavila je zadrugarka.

– Ona je rekla da se ja plašim da će me Filip zvati da uzme pare – dodao je Dragojević.

– Pa nisam ja Ljuba Zemunac, šta vam je – dobacio je Car.

– Ja sam znao da od toga nema ništa i da ti nisi u tom fazonu, nego je to ona govorila, ona kao da je htela da me zaplaši. Na to sam ja rekao idi kaži svom babu da si Filipova je*ačica – nastavio je Dejan.

-Na snimak vaše svadbe pustila si tri suze, a na klip sa Carem si plakala pola sata – rekao je Milošević.

– Videla sam poklon, pisalo je da ljubav nema granice, unutrašnji osećaj sam imala i znala sam da nešto nije okej. Shvatila šta sam šta se dešava, bilo mi je teško kada sam videla naše uspomene, dala sam mu se na tacni, sve sam ostavila zbog njega, zavolela sam ga. Za mene je sve ovo veliki šok, ne znam više ni kako se zovem. Malo plačem malo se smejem, Anđela me je danas bukvalno obukla. Da me neko zameni za 24 sata i ne obrati mi se to je za mene šok. Meni Maja ništa nije kriva, ona je slobodna devojka i ima prava da radi šta hoće, ona može sve. Na muškarcima je kako će se ponašati i šta dopuštaju. Sve to govori o njegovom karakteru i ličnosti. O kakvoj on ljubavi priča a spava sa njom, sve je ogavno. Došao je da mi kaže da me voli najviše na svetu pa ode kod nje – govorila je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbijadanas.com

 

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime