Početna Rijaliti Nikad potresnije scene: Dejanu pustili poljupce Dalile i Cara, on zajecao, lomio,...

Nikad potresnije scene: Dejanu pustili poljupce Dalile i Cara, on zajecao, lomio, udarao rukama, pao na koljena, a onda skočio u bazen: Razjaren i pokidan iznutra (VIDEO)

reklama

Ovo niko nije očekivao!

Vreme je da počne emisija posle koje ništa neće biti isto. Milan Milošević je upravo ušetao u Belu kuću spreman da započne još jedno “Gledanje klipova” u kojoj će sve zadrugare suočiti sa delima koja su oni uradili.

U prvom klipu je prikazana kompilacija ljubavnog odnosa Dalile Dragojević i Filipa Cara u kom je prikazan i njihov prvi poljubac.

Nakon završenog klipa Dejan Dragojević je počeo da udara slomljenom rukom od vrata, zadrugari su pokušali da ga smire, a onda ga izveli napolje kako bi mu skrenu misli. On je skočio u bazen kako bi ohladio glavu.

Detaljnije u nastavku teksta:

pink.rs

reklama

1 KOMENTAR

  1. Žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u ukrajini na poslovnom summitu. Susrećem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i čarobni novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Jako sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao k meni i ispričala sam se da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udam. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Eto, sad smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegova e-mail adresa je: dralaba3000@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj +1(580) 373-2215

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime