Početna Rijaliti Imali smo problema ispod pokrivača: Dalila iskreno o intimi sa Carem priznala:...

Imali smo problema ispod pokrivača: Dalila iskreno o intimi sa Carem priznala: Ne mogu da se suzdržim

reklama

U toku je “Pitanja gledalaca”, Dejan i Dalila Dragojević dobili su pitanje vezano za odnose tokom treće sezone “Zaddruge”.

– Da li su u Zadruzi 3 svi bili u pravu kada su rekli da ste kao baba i deda – glasilo je pitanje.

– Nisu bili u pravu, mi smo imali problema ispod pokrivača i tu rešavali stvari. Gledali smo ovo kao posao, i prikrivali te ne stvari – rekao je Dejan.

– Ja sam njih tako komentarisao da su kao baba i deda, mislio sam da će i ovde tako, ali su zasijali sada. On se i dalje nada, nije u vinkli. Od samog starta se to videlo – rekao je Marko Đedović.

– Ja ne bih menjao ni jedan delić našeg života – rekao je Dejan.

– Zato što voliš, ali kada prestaneš nećeš više, ja sam tako mislio i drugi tako misle – rekao je Marko.

– Kako se osećaš povodom toga da si ljubavnik – glasilo je pitanje.

– Bio sam sve, samo još trandža nisam video – rekao je Car.

– Jasno je da ne voliš slabiće kao Dejan, da li ti je jasno da sa Carem nećeš moći kao sa Dejanom – glasilo je pitanje.

– Ja nikada ne želim te konflikte, ja sam se oduzela kada je bio situacija kada se Car obratio Dejanu. Ja znam obojicu kakvi su kada puknu. Ne bih volela da dođe do konflikta, to što smo se pokrivali po glavi to je za to što nismo želeli da se vide poljupci. Ali kako dani prolaze ne možeš da se suzdržiš.Ja kažem Filipu pazi kako pričaš, meni bude glupo, ne bih volela da dođe do fizičkog obračuna, uvek će se slomitii na meni. Dejan je i te kako bio muškarac. Ja Filipu kažem da pred ljudima ne govori neke naše probleme. Ljubili smo se ispod pokrivača da se ne bi videli poljupci. Filip mi je rekao da – rekla je Dalila.

kurir.rs

reklama

1 KOMENTAR

  1. Moja 3-godišnja veza je bila uništena, a ja sam bila uništena. Moja zaručnica je prekinula sa mnom i nisam dobio objašnjenje od njega. da ga vratim, moram pronaći rješenje, otišao sam kod 3 različita čarobnjaka koji svi nisu uspjeli vratiti mog ljubavnika, stvarno nisam bio siguran da su čarolije stvarne pa sam tražio jedno jutro kada sam vidio neke sjajne recenzije o (dralaba3000@gmail.com), isprva sam bio malo skeptičan, ali prijatelj me zamolio da pokušam vidjeti što će se dogoditi, pa sam tražio čaroliju od ove čarolije, rekao je da će uzeti svoje vrijeme da napravi ljubavna čarolija koja bi mi vratila mog muškarca, nakon 2 dana moj ljubavnik se pomirio sa mnom, Bilo je dobro vratiti mog ljubavnika, kada se vratio rekao je da me više nikada neće ostaviti. Vidjela sam kako se transformirao iz tipa koji je želio doći u tipa koji je uvijek želio biti sa mnom. sada je moj ljubavnik otvoreniji, s dr. ALABA-om znam da je ljubavna čarolija stvarna, hvala dr. ALABI što se vratio mom muškarcu. Cijenim sve njegovo vrijeme, trud i energiju koje ulaže dok izvodi čarolije. možete ga kontaktirati putem ove e-pošte: dralaba3000@gmail.com Do njega možete doći i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj: +1(580) 373-2215.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime