Početna Showbiz Ima zgradu u Dubaiju od 20 spratova: Muž Topalkove kćerke posjeduje bogatstvo,...

Ima zgradu u Dubaiju od 20 spratova: Muž Topalkove kćerke posjeduje bogatstvo, stalno joj kupuje poklone!

reklama

Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena, udala se sredinom septembra za svog izabranika Dragana Aleksića, bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, koji očigledno radi sve da je usreći.

Tako se sada Helena na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, pohvalila buketom cvijeća koji je dobila od svog dragog.

– Muž – napisala je stavila emotikon srca.


Osim što sa mužem putuje na luksuzne destinacije, pa su tako bili na medenom mjesecu na Sejšelima, on je obraduje i nekim manjim stvarima svakog dana.

Tako je Helena prije nekog vremena objavila da je dobila ogroman televizor od supruga, a na osnovu toga što je izjavila da bi bilo lijepo da imaju projektor.

Podsjetimo, Helena se vjerila početkom septembra u Marbelji i pokazala skupocjen prsten koji je dobila od svog vjerenika, a nakon toga su uživali na Ibici. Mnoge je iznenadila činjenica da se Helena udala, jer niko nije očekivao da će se vjenčanje odigrati tako brzo.

Ona je blistala u prelijepoj vjenčanici, a za iznajmljivanje iste odvojila je između 400 i 500 eura. Dan poslije svadbe spekulisalo se da je Helena u drugom stanju, te da se zato tako brzo udala, međutim, ona je svima stavila do znanja da to nije istina.

Kako pišu mediji, Helenin suprug je biznismen, koji posjeduje jednu zgradu u Dubaiju od dvadeset spratova, a ona je na ovoj destinaciji bila početkom godine.

ekskluziva.ba

reklama

1 KOMENTAR

  1. Žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u ukrajini na poslovnom summitu. Susrećem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i čarobni novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Jako sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao k meni i ispričala sam se da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udam. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Eto, sad smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegova e-mail adresa je: dralaba3000@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj +1(580) 373-2215

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime