Početna Rijaliti Dalilina sramotna izjava od prije nekoliko godina zgrozila javnost: Muškarac nije pravi...

Dalilina sramotna izjava od prije nekoliko godina zgrozila javnost: Muškarac nije pravi ako ne bije ženu!

reklama

Dalila Dragojević, nekada Dalila Moreno Mujić, danima šokira javnost javnom prevarom i ostavljanjem supruga pred kamerama rijalitija “Zadruga”.

Iako se u početku govorilo da je sve samo igra zarad popularnosti jer su Dalila i Dejan uvijek o svom braku govorili kao o bezuslovnoj ljubavi koju niko ne može pokvariti, pokazalo se da je u pitanju surova realnost.

Filip Car zaveo je Dalilu toliko da su se već, kako se sumnja, prepustili akciji ispod pokrivača iako je njen još uvijek zakonit suprug Dejan samo par metara od njih.

Međutim, ovo nije Dalilin prvi javni skandal, prenosi Mondo.

Dok je učestvovala u rijalitija “Parovi” bila je u ljubavi sa Mladenom Vuletićem za kog se uvijek govorilo da je “žestok momak”, dolazilo je do raznih sukoba. Njihove žučne svađe završavale su se i udarcima, ali ono što Srbija nikad neće zaboraviti jeste Dalilina izjava o muškarcima koji tuku svoje žene.

U razgovoru sa tadašnjim partnerom, Dalila je izjavila da je normalno da muškarac tuče žene, zbog čega je javnost zanijemila i niko nije mogao da vjeruje da je upravo jedna žena tako nešto rekla.


“Ti da živiš sa nekim, rodiš dijete i da tu ženu nikad ne udariš. To mi ne može reći ni jedan pravi muškarac da svoju ženu nikad nije udario zbog nečega. Nikad se to nije desilo. Samo p..ke mogu reći: “Nikad ja svoju ženu nikad udario”, ma ajde ne s.ri”, rekla je Dalila tada i izazvala bijes cijele ženske populacije.

Pogledajte ovu scenu u klipu ovdje.


ekskluziva.ba

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime