Početna Rijaliti Dalila je žena monstrum, izgleda kao zla vještica: Maja osula paljbu po...

Dalila je žena monstrum, izgleda kao zla vještica: Maja osula paljbu po Dragojevićkoj, pa šokirala novim detaljima o njoj

reklama

Maja Marinković pre nekoliko dana iznela je šok tvrdnje u vezi Dalile Dragojević. Naime, ona je ispričala da Dalila redovno posećuje vračare i da je na Dejana Dragojevića bačena crna magija.

Sada se Maja ponovo oglasila i prokomentarisala aktuelna dešavanja u “Zadruzi”.

– Što se tiče ovog odnosa mogu samo da kažem da je ona žena monstrum, čim može takve stvari da radi na Dejanove oči… Izgleda kao one zle veštice iz crtanih filmova, fuj! Kao što sam već rekla, Filip i Dalila su rođeni jedno za drugo, kada ih vidite, kao da vidite blizance – započinje bivša zadrugarka, pa dodaje:

– Izgledaju isto, slična visina, ista građa. Da su hteli da spoje dve osobe koje izgledaju potpuno identično, a suprotnog pola, nema šanse da bi uspeli – kaže Maja.

Bivša zadrugarka se dotakla i Dejana Dragojevića, a onda i šokirala svojim zapažanjem na koga bi Dalila mogla da pređe, u slučaju da je Filip “šutne”.

– Ma, Caru je to sada zanimljivo, ali kao što sam rekla, dobiće ona ubrzo početak kraja. Meni je samo Dejana žao, što sve to gleda, i što se tako loše oseća, ali nadam se da će vremenom shvatiti da ga je Bog pogledao što se rešio ovog zla! Mislim da će se ona vremenom Dejanu zgaditi, a ako je Car šutne, možda pređe na Karića, samo što to nije njegova interesna sfera – zapaža ona, pa nastavlja:

– Znamo svi kako je Karić nju iskulirao u “Zadruzi 3”, da je imala povratnu od Karića ,isti scenario bi gledali i u “Zadruzi 3”. Još tada bi Deki ostao bez žene, ali nije, zahvaljujući Kariću – zaključuje Maja.

kurir.rs

reklama

1 KOMENTAR

  1. Žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u ukrajini na poslovnom summitu. Susrećem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i čarobni novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Jako sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao k meni i ispričala sam se da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udam. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Eto, sad smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegova e-mail adresa je: dralaba3000@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj +1(580) 373-2215

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime