Početna Moda Ona nosi prekrasnu haljinu i čizme koje vladaju ulicama

Ona nosi prekrasnu haljinu i čizme koje vladaju ulicama

reklama

Jednu od (zasad) najljepših jesenskih haljina ulovljena je na listopadskoj subotnjoj špici, i to u kombinaciji s vrlo popularnim čizmama od brušene kože.

Iza nas je prva polovica listopada, mjeseca koji nas polako uvodi u onu pravu jesen, sa sve ‘opipljivijim’ naznakama nadolazeće zime. Špica nam je otkrila dosta toga o modnim trendovima i najpoželjnijim komadima za narednih nekoliko mjeseci; neki komadi se ponavljaju, neki pak unose nešto novo u odnosu na pretnodne jesensko-zimske sezone.

 

A ovaj styling, koji je dobro prošao i na špici i na Instagramu, u znaku je jedne od (bar zasad) najljepših ovosezonskih haljina koje smo ulovili na ulicama Zagreba.

Prekrasna, razigrana, i naizgled poprilično udobna i nosiva haljina s printom našla se u kombinaciji s jednim pravim klasikom – bež čizmama od brušene kože s potpeticom. I sve to upotpunjeno je remenom, minijaturnom torbicom i predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Sviđa nam se zbog svjetlijih tonova i razigranog printa, kao da dokazuje da jesen može i bez teških materijala i mračnih tonova. Što vi kažete na haljinu i čizme?

cromoda.com

reklama

2 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime