Početna Rijaliti Car konačno dobio odgovor od Dalile: Dragojevićka se sakrila ispod jorgana i...

Car konačno dobio odgovor od Dalile: Dragojevićka se sakrila ispod jorgana i sve priznala: Kako će Dejan reagovati? (Video)

reklama

Filip Car nije mogao da spava, pa je počeo da budi Dalilu Dragojević i da je ispituje koliko ima sati.

Car je vodio maratonski razgovor sa Dalilom, a između ostalog je želeo i da dobije odgovor od nje kako i šta dalje da rade i da li treba da se skloni od nje. Lepi Mića je ušao u izolaciju da promeni baterije, a Car je nastavio da ispituje Dalilu koliko ima sati.

– Ćuti više, molim te – dodala je Dalila, a onda je usledio trenutak koji je Car čekao. Dalila se prekrila jorganom i počela da mu šapuće.

– A, da, da, da, da… – bio je zadovoljan Car odgovorom.

Njih dvoje su potom nastavili da razgovaraju, a on joj je ispričao svoj san. Šta mu je tačno rekla, ostaje da saznamo.

Nakon što su se razbudili, Filip Car i Dalila Dragojević su porazgovarali o svojim cimerima, kao i vraćanju u Belu kuću nakon dve nedelje u izolaciji.

– Ne ide mi se u kuću tamo, sa 60 osoba. Svi me gledaju… Najgora reč koju čujem: “Kako si?” – rekao je Car.

– To i kad neko kaže: “Prijatno”. Ja jezu dobijem… A meni puna usta… Toliko su dobri kao i toliko im je stalo – rekla je Dalila.

– Pušim i Sandra Rešić me pita: “Jesi dobro?”. Tako mi dođe da je napušim… Zato ja volim Mikija, nasmeje me. Gledam klip danas tebe i Matore, kaže Miki: “Kao lučki radnik”. Usr* sam se od smeha. Dileja je, kao dečkić mali – dodao je Car.

– Ona je srčana. Ona sve zna! Ali kad nekog voli, nema šanse da bilo šta kaže protiv te osobe – dodala je Dalila.

– Prošle godine je tako štitila jednu osobu za mene, a mene nije volela. Prvo me je volela, ali onda stalno oko riba. Okružila se sa pet, šest cura i onda sa kojom god… – istakao je Filip.

kurir.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime