Početna Showbiz Supruga Saše Popovića ponizila voditeljicu tokom progama uživo: Suzana Jovanović nezadovoljna i...

Supruga Saše Popovića ponizila voditeljicu tokom progama uživo: Suzana Jovanović nezadovoljna i bijesna: Sram vas bilo, na šta to ličiš

reklama

Tokom jedne od emisija koje vodi, voditeljka Vesna MIlanović otkrila je kako joj je jednom prilikom supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović odbrusila i spustila je zbog promene imidža.

Tokom emisije koju vodi, voditeljka Vesna Milanović se prisetila pomalo neprijatne situacije, ali kako ona kaže anegdote koju je jednom prilikom doživela sa suprugom Saše Popovića, Suzanom Jovanović, koja je inače bila gost te emisije te se nakon ispričane situacije, nevešto branila.

Naime, ona je otkrila kako je prilikom spremanja za jednu od emisija odlučila da promeni imidž, što se Suzani nije dopalo, te ju je odmah žestoko iskritikovala.

– Spremam se ja za emisiju i kaže meni naša frizerka Vesna da bi za promenu mogla da mi skloni šiške sa čela. Mi budemo oduševljene kako ja izgleda, ja sva ponosna vodim emisiju, kad stiže poruka od Suzane: ”Na šta to ličiš, sram vas bilo, šta ste uradili” i ja to više nikada ne uradim – ispričala je voditeljka.

– Ali nama dvema ne stoji da sklonimo šiške sa čela. Ja sam to probala par puta kod kuće, ali to izgleda katastrofa. Nisam ja rekla Vesni što je ne volim, nego zato što sam joj prijatelj – govorila je Suzana.

republika.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime