Početna Senzacija INFO Novosti Jasmina Izetbegović branila oca Bakira na Instagramu: ‘Blokirat ću te, majmune… Vrati...

Jasmina Izetbegović branila oca Bakira na Instagramu: ‘Blokirat ću te, majmune… Vrati Bubi glavu’

reklama

Kratko objasnite majmunu da majmun i blok. Ja ovako jednom godišnje proberem sretnog dobitnika’, napisala je, između ostalog, Jasmina Izetbegović

Kćerka lidera Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića i direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebije Izetbegović, Jasmina, redovno ulazi u sukobe sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, piše Raport.

Naime, Jasmina Izetbegović je na Instagramu podijelila poruku koju je dobila od svog pratioca, koji prema svemu sudeći, i nije bio neko ko podržava Jasminu.

Da je Bog dao tvom ocu Bakiru bar tu smeđu boju da farba, a da ne bali u javnosti tako neškolovan. Svaka čast tebi, znam da ne može ništa za svoje roditelje, ali prije nego što ovakve gluposti pišeš razmisli ko si ti”, glasila je poruka koju je Jasmina dobila kao odgovor na njene postove na Instagamu.

Jasmina Izetbegović je jako brzo odgovorila.

“Naravno da ću te blokirati, majmune. Ovo nije rasprava. Kratko objasnite majmunu da majmun i blok. Ja ovako jednom godišnje proberem sretnog dobitnika, nemojte mi slati poruke, trebalo bi da imate pametnijeg posla od slanja poruka nepoznatim ljudima”, odgovorila je Jasmina Izetbegović.

(Raport.ba, DEPO PORTAL/md)

reklama

1 KOMENTAR

  1. Moj bivši dečko napustio je mene i moju kćer prije šest tjedana nakon što sam pokušao gotovo sve da vratim svoju vezu, bio sam razočaran. Ništa mi nije išlo. Tjedan dana kasnije, dok sam se kretao po svom Instagramu, vidio sam neka svjedočanstva o DR -u, zori koja pomaže ljudima da obnove svoju vezu i poprave pokvarene domove, isprva sam bio skeptičan, ali odlučio sam pokušati i uspostavio sam kontakt s DR, Dawn za njezinu pomoć, nekoliko dana uspostavljanja kontakta s njom, sve se automatski promijenilo, moja tuga postala je Radost, osmijeh mi je bio na licu, sve se dogodilo vrlo brzo i rezultat je bio savršen. Koristim ovaj medij kako bih cijenio doktoricu Dawn, ako imate poteškoća u vezi Dr Dawn Acuna je jedina osoba koja vam može pomoći: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime