Početna Rijaliti Đubre matoro, neću se smiriti: Procurio snimak go*e Maje Marinković: Psuje i...

Đubre matoro, neću se smiriti: Procurio snimak go*e Maje Marinković: Psuje i vrijeđa oca Takija?! (Video)

reklama

Branislav Radonić Brendon nedeljama vodi rat protiv svoje nekadašnje prijateljice Maje Marinković. Njegova današnja objava privukla je veliku pažnju.

Sudeći po naslovu Brendonovog videa na Jutjubu, Maja je psovala i vređala oca Takija Marinkovića. Na snimku se vidi kako sedi gola u apartmanu dok priča na telefon:

– Neću da se smirim uopšte. Sram te bilo. Đubre jedno matoro, j*bem li ti mamu u p*čku – čuje se Maja, a Brendon je krišom snimao.

Podsetimo, sukob bivših prijatelja počeo je nakon što je Maja izignorisala Brendonov poziv da budeo deo njegovog Jutjub kanala.

Brendon je nedavno na svom kanalu opleo po nekadašnjoj prijateljici:

– Ona je bila kod mene u nervnom rastrojstvu, da je zvala sve ljude koje poznaje, da skoro od svih dobila odbijen poziv, smarala je Janjuša letos, njen plan je bio da je prihvati kao devojku i da ga pridobije sa detetom. Ona je bila pod znakom pitanja da li je stvarno bila trudna sa Janjušem ili sa Filipom Carem. Ona je meni objašnjavala te njene odnose, radili su na tome generalno, ona je svesno zatrudnela sa Janjušem, još u rijalitiju, misleći da će on nju u potpunosti prihvatiti, jer zna kakav odnos ima prema svojoj ćerki, jer zna da voli decu. Ona dolazi jedan dan kod mene i nesigurna da li je zatrudnela sa Janjušem ili sa Carem. Ja sam što se tiče tih tema katastrofa, ne podržavam abortuse – rekao je Brendon tada.

Kurir.rs/S.M.

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime