Početna Moda Hlače koje je odabrala ova prolaznica uspješno izdužuju figuru i daju ti...

Hlače koje je odabrala ova prolaznica uspješno izdužuju figuru i daju ti željeni centimetar više

reklama

U šetnje središtem Zagreba smo zamijetili prolaznicu koja nas je oduševila odabirom osebujnog para hlača. Riječ je o modelu koji donosi modernu inačicu mornarskih hlača. Duge krpene plave hlače visokog struka s bočne strane imaju ušivene džepove, a njihovi rubovi su ukrašeni dekorativnim gumbima. Riječ je o vrlo efektnom kroju koji uspješno izdužuje žensku figuru i vizualno ti poklanja koji centimetar više. P.S: Uz ovih ćeš osam modnih trikova postići da izgledaš viša nego što jesi.

Riječ je o vrlo efektnom kroju koji uspješno izdužuje žensku figuru i vizualno ti poklanja koji centimetar više. P.S: Uz ovih ćeš osam modnih trikova postići da izgledaš viša nego što jesi.

Mornarski look upotpunila je crvena bluza ukrašena pomorskim motivima, a stajling je dodatno razigrala životopisna žuta torbica. Prolaznica se odlučila na vrlo jednostavan nakit te je uz klasične zlatne kolutove odabrala i vrlo popularnu ogrlicu s biserom i ogrlicom. Riječ je o radu koji dolazi iz ponude brenda Cloud&Co, a njihovu ponudu možeš provjeriti i ovdje.

miss7.24sata.hr

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime