Početna Rijaliti Nova učesnica Zadruge će napraviti potpunu pometnju: Jako je popularna i bogatašica

Nova učesnica Zadruge će napraviti potpunu pometnju: Jako je popularna i bogatašica

reklama

Zadruga će večeras postati bogatija za još jednu takmičarku, a u pitanju je Tik Tokerka Martina Petrović.

Martina dolazi iz Kruševca i predstavlja se kao bogatašica. Ona je pred večerašnji ulazak u Belu kuću prozvala pevačice Sanju Vučić i Milicu Todorović. Za sebe je rekla da živi u gradu, za razliku od njih koje žive po selima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martina Petrović ♊︎ (@martinaw.rs)

– Ja sam urbana riba iz centra, a one žive po rasadnicima na periferiji – rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martina Petrović ♊︎ (@martinaw.rs)

Inače, prva izbačena iz “Zadruge 5” je Sandra Todić, dok je diskvalifikovana Miljana Kulić koja je napustila Belu kuću nakon što je podmetnula požar u Rajskom vrtu.

– Jednostavno više nisam imala snage, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete da me smatrate i ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno je sigurno… Niste bili u mojoj kožisvih ovih godina i niste prošli put koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla , ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila biću jača nego ikad i dokazaću svima ko je kraljica rijalitija. Znam da ima vas koji me razumete i brz obzira što se trenutno osećam loše šaljem vam veliku ljubav. Ne zamerite mi zbog svega, falilo mi je još baqr 2 nedelje odmora, a najviše mi je falio on – napisala je Miljana na novom Instagram profilu.

Da podsetimo, domaći mediji pišu kako je ona nakon svog izlaska iz “Zadruge” otišla u Bosnu i Hergegovinu kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole.

espreso.co.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime