Početna Zanimljivosti Marija se oglasila zbog požara koji je Miljana: Ne želi da je...

Marija se oglasila zbog požara koji je Miljana: Ne želi da je vidi ni čuje: Ne interesuje me, Zola treba da je urniše

reklama

Miljana Kulić ne prestaje da pravi skandale unutar Bele kuće i da doživljava nervne slomove, a sve to je kako se navodi jer njen bivši dečko Zola nije u rijalitiju. Nakon što je uništila imovinu Velikog ševa i pokušala da pobegne, ali bezuspešno, njena majka Marija se oglasila i progovorila o ćerkinom psihičkom stanju, kao i šta misli o njenom ponašanju i učešću u petoj sezoni rijalitija ”Zadruga.”

Miljana Kulić od početka pete sezone rijalitija ”Zadruga” ne uspeva da se smiri i prilagodi novim ukućanima, te je već u prvoj nedelji napravila nekoliko skandala zahtevajući da se Zola, njen bivši dečko ubaci u rijaliti, kako joj se želje ne ispunjavaju Miljana je lomila po Beloj kući, plakala i vrištala, a kako joj ništa nije pomoglo u ispunjenju želja, pokušala je da pobegne. Sada se oglasila njena majka, Marija Kulić i prokomentarisala ćerkino učešće i ponašanje u ”Zadruzi 5,” prenosi Kurir.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Kulić (@marijakulicstar)

Naime, Marija je istakla da mnoge situacije nije videla, jer kako kaže ovu sezonu slabo prati:

– Ne mogu da verujem. Ona kao prvo nije ni htela da uđe. Ja više nemam šta da joj govorim čim ona još razmišlja o Zoli, ne interesuje me. Da pričam tri godine sve jedno isto i da meljem kao prazn vodenica, ne mogu i više nemam snage za te njene gluposti – rekla je Marija, pa otkrila da li misli da joj je ćerka u lošem psihičkom stanju:

Miljana Kulić ne prestaje da pravi haos po Beloj kući i uništava imovinu Velikog šefa
– Ma nije. Žao mi je samo što još uvek nije shvatila neke stvari, da je najbitnija sama sebi, da treba da vodi računa o ovom detetu, da ne razmišlja o glupostima koje joj nikad nisu donele dobro kao što je on. Samo to mi je krivo. Tri godine su prošle, sazrevanje je kod nje završeno, da se ona tako ponaša i da neke stvari nije shvatila, nije mi jasno… – priča ona i dodaje:


– Ona se prepucava sa produkcijom. Zna da je non stop snimaju i da je prate, da je tu obezbeđenje i da ne može da dođe do nikakve veće štete i da će da odreaguju. Tačno hoće samo da se prepucava sa njima, nije ona glupa, manipuliše svima i sa mnom i sa produkcijom. Sve to radi jer nisu zvali Zolu da dođe, da bude tu sa njim da joj se penje na glavu kao i do sada. Volela bih da uđe, i treba da je iskičmi, da ne zna gde se nalazi. On kad uđe svake sezone je sve gori i gori. Ona uvek inicira njegov ulazak, ucenjuje uvek produkciju, radi takve stvari da on uđe. Hoće da i on zaradi novac, žao joj je, i on umesto da se drži nje kad uđe, on uzme i napada je, priča sve i svašta. Ali tako joj i treba. Treba da ga uvedu da joj takve stvari radi da ne zna gde joj d*pe, a gde glava. Svaki dan i po ceo dan da doživljava torture sa njegove strane. Mislim da je to jedini lek za nju. Onda će da kuka da ga isteraju, ali ja bih pustila da je urniše do zadnjeg dana. I još da se bolje plasira od nje.

Marija je otkrila i da će ovu sezonu ipak preskočiti i neće ulaziti u ”Zadrugu” zbog kako je sama rekla lošeg zdravstvenog stanja:

– Morala sam da se distanciram. Bolest moja i suprugova je takva, još malo dete, čuvam ga bez majke i oca. Tu su i ove dve ćerke kod kuće. Miljana mi je više došla preko glave sa njenim glupostima. Neću ni da gledam više. Šta i da gledam? Njeno spavanje, dranje, gluposti… Mene ona interesuje, ali pošto se tako ponaša onda me više ni ona ne interesuje. Nije mi zanimljivo. Kad bih ušla tamo je ne bih primećivala, ali ne mogu da ulazim. Osećam da nisam dobro i ne mogu.


Miljana Kulić tvrdi da sa Miljanom nema o čemu da priča i da će joj se narod smejati zbog svega
Za sam kraj Kulićeva je na pitanje da li bi želela razgovor sa ćerkom, odgovorom sve iznenadila, a onda je dodala i šta bi joj rekla kada bi se nakon svega čule.

– Ne, nema potrebe. Šta imam da joj pričam. Sve sam rekla, svaki dan sve isto. Smejaće mi se narod – zaključila je Marija.

republika.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime