Početna Intervju Sve je to isto… Ja i Maja, ja i Ana: Mensur Ajdarpašić...

Sve je to isto… Ja i Maja, ja i Ana: Mensur Ajdarpašić prokomentarisao odnos sa Koraćevom i Marinkovićevom

rpt
reklama

Mensur Ajdarpašić zvanično je jedan od zadrugara rijaliti programa Zadruga 5, a prethodnih mjeseci proveo je pripremajući se za ovaj psihološki projekat Pink televizije.

Ekipi Senzacije i Ekskluzive priznao je sve o prevari koja je bila presudna da njegova veza definitivno bude završena sa Minom Vrbaški.

Ovom prilikom prokomentarisao je i odnos sa bivšim zadrugarkama Majom Marinković, Anom Korać, Jelenom Pešić i Lunom Đogani.

rpt

“Ja i Ana smo u jako dobrom odnosu. Sve je to isto, sve je to slično. Ja i Maja, ja i Ana…”, prokomentarisao je popularni Baranin i nastavio priču o svom druženju sa bivšim zadrugarkama. Šta je još imao da kaže, poslušajte u videu ispod:

rpt

reklama

2 KOMENTARI

  1. Želim obavijestiti svijet o doktorici Dawn Acuni Velikoj koja je bacila čarolije koja mi je vratila muža kad sam mislila da je svaka nada izgubljena. Doktorica Dawn Acuna iskoristila je svoju moćnu čaroliju da mi izmami osmijeh na lice tako što je vratila mog čovjeka svojom čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i prihvatim ga nazad i čak i od tada me voli više nego što sam ikada očekivao, tada sam se zavjetovao da ću obavijestiti svijet o doktorici Dawn Acuni jer je ona poslana od Boga. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner prekinuo s vama i još uvijek ga volite i želite natrag? Imate li problema s financijama? ili trebate li bilo kakvu pomoć, obratite se doktorici Dawn Acuni danas jer vam dajem 100% jamstvo da će vam pomoći baš kao što je pomogla meni: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime