Početna Senzacija INFO Novosti Bizaran razlog sukoba u Gračanici: Ispovijest pretučene Mirele: Napao me je metalnom...

Bizaran razlog sukoba u Gračanici: Ispovijest pretučene Mirele: Napao me je metalnom šipkom zato što mu smeta moj roštilj

reklama

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podnijeli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu

Nakon napada koji je prije nekoliko dana doživjela od nasilnog komšije Dž.DŽ. Mirela Dubinović iz Pribave kod Gračanice obratila se javnosti u videu u kojem je ispričala kakvu torturu ona i njena porodica proživljavaju već duže vrijeme zbog nesuglasica sa komšijama.

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podnijeli više prijava, ali nikada nijedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

“Mi se zaključavamo kuću, ne smijemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo”, kaže između ostalog Dubinović.


Podsjećamo, Mirela Dubinovićsamo pukom srećom preživjela napad nasilnog komšije Dž.Dž. koji je na nesrećnu ženu nasrnuo metalnom palicom. Sve se odigralo u mjestu Pribava kod Gračanice. Kako je Dubinović ispričala, motiv za brutalan napad je krajnje bizaran. On je, naime, krenula da izađe s vozilom iz dvorišta.

Kako kaže, otišla je u Hitnu pomoć, gdje su joj sanirane povrede. Međutim, tu nije bio kraj drame, jer je on došao za njima u Hitnu pomoć i proganjao njenog supruga.

(DEPO PORTAL/dg)

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime